Velem van gond, vagy a főnökömmel? Utálja hogy dolgozni szeretnék.
Még csak másfél hete vagyok ott, de ki van bukva tőlem. Nagyon jól dolgozok, nem is azzal van a gondja hanem hogy nem tud velem pletykálkodni. Ezt így meg is mondta nekem. Azt mondta hogy ha nem nyitom ki a számat akkor nem is fogom semmire se vinni, mindig csak kisszerű maradok és abból nem lehet megélni ha csak csendes vagyok. Ő minden nap belekezd a panaszkodásba hol itt fáj hol ott fáj neki, éppen erre-arra a kollégájára ideges és a családjával is gondok vannak. Én ezt szépen végighallgatom (közben pedig gyűlik a munkám, amit csinálnék) de nem tudok hozzászólni a bajaihoz.
Mit csináljak már vele? A kollégáimmal nagyon jól megvagyunk, velük beszélgetek, de aztán megyünk a dolgunkra, így haladunk is. A főnököm viszont utálja hogy a munkát előrébb helyezem.
Ne menj a főnököddel egy ringbe ilyen piszlicsáré témákkal. Ti ott dolgozni vagytok és nem klubozni. Majd egy kávénál ezt megbeszélitek. Másképp hogyan termeljétek be a pénz a cégbe?
Mosolyogj neki diszkréten, bólogass és kérdezz többször szakmai kérdéseket tőle.
El tudom képzelni, hogy mehet az a cég ilyen cégvezetővel. Bár azt nagyon fontos lenne megemlítened, hogy kis főnök vagy nagyfőnök. Ebben az esetben nem mindegy.
Kisfőnök, igazából egy részleget visz (pénzügyet) és fölötte van aki az egész gazdasági irodát.
Igen, én is mosolygok, bólogatok és azt mondja hogy nem bólogatni hívott. Már utálok átmenni a beszámolókkal hozzá, mert hiába kérdezek hozzá valamit tuti eltereli a témát, vagy lecsesz hogy nem mesélek semmit. A családomat már az első héten kikérdezte, ezen a héten a pasiimat akarta kielemezni, de elég ügyesen le tudtam zárni a témát. Persze nem örült neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!