Telefonos ügyintéző miért bunkó?
Már nem először járok így. Felhívnak. Ajánlja a szolgáltatását. Udvariasan meghallgatom, és udvariasan elhárítom. (Hetente kb. 2-3 hívásom biztos van, fogalmam sincs honnan veszik a számomat? Talán egymásnak adogatják? Soha sehol nem adom meg a számomat ilyen célból).
Legutóbb is ezen a héten, udvariasan elkezdem, köszönöm szépen, nem kérem... és máris levágja a telefont köszönés nélkül. Hát én köszönöm kedves bunkó telefonos ügyintéző, hogy lehúzod a többi kollégádat is mindenki szemében, akik normálisan megköszönik, és elbúcsúznak tőlem a beszélgetés végén.
Ja, és mindez a 06-1-296-2556 számról. Orvosi hőkamerás szolgltatást akart nekem felkínálni.
Mármint s-el Impulser.
Mikor még nem néztem utána kértem hogy holnap hívjanak vissza, érdeklődve várom a hívást.
Engem is hívtak erről a számról már kétszer. Persze nem érdekel és persze a hadarás közben megszakítottam, amire nagyon bepöccent a drága, majd kiabálás és méltatlankodás után rámcsapta a telefont.
Foglalkoztam már életemben marketinggel, valamint valamikori értékesítőként a hideghívás fogalma és az általa gerjesztett frusztráció sem ismeretlen előttem, ez a nő azonban annyira bunkó és flegma volt így ismeretlenül is, hogy kedvem lett volna megtépni. Elhiszem, hogy jutalékért telefonál és baromi fontos neki az a plusz egy ügyfél a haldokló bizniszbe, de komolyan leszarom amit mondott.
Ha valaki az Impulsertől olvassa ezt a bejegyzést, annak üzenném, hogy a következő hívást erről a számról felveszem és ha ugyanilyen stílussal találom szembe magam, akkor jogi síkra terelem a dolgokat, mert ez egyértelmű zaklatás volt.
A telemarketinges szakma szégyene az ilyen munkatárs és ennek az eredménye az, hogy ma már a hasznos dolgokat sem hallgatjuk meg, ha felhív bennünket egy ilyen.
Szóval a saját üzletedet rontod kisanyám, ami engem nem érdekel, mert szerencsére van normális állásom normális fizetéssel és még hülyét sem kell csinálnom magamból közben, nem úgy mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!