Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Telefonos ügyintéző miért bunkó?

Telefonos ügyintéző miért bunkó?

Figyelt kérdés

Már nem először járok így. Felhívnak. Ajánlja a szolgáltatását. Udvariasan meghallgatom, és udvariasan elhárítom. (Hetente kb. 2-3 hívásom biztos van, fogalmam sincs honnan veszik a számomat? Talán egymásnak adogatják? Soha sehol nem adom meg a számomat ilyen célból).

Legutóbb is ezen a héten, udvariasan elkezdem, köszönöm szépen, nem kérem... és máris levágja a telefont köszönés nélkül. Hát én köszönöm kedves bunkó telefonos ügyintéző, hogy lehúzod a többi kollégádat is mindenki szemében, akik normálisan megköszönik, és elbúcsúznak tőlem a beszélgetés végén.

Ja, és mindez a 06-1-296-2556 számról. Orvosi hőkamerás szolgltatást akart nekem felkínálni.

2013. okt. 13. 15:07
1 2 3
 21/26 Isti1977 válasza:

Mármint s-el Impulser.

Mikor még nem néztem utána kértem hogy holnap hívjanak vissza, érdeklődve várom a hívást.

2014. jan. 29. 20:14
 22/26 anonim válasza:

Engem is hívtak erről a számról már kétszer. Persze nem érdekel és persze a hadarás közben megszakítottam, amire nagyon bepöccent a drága, majd kiabálás és méltatlankodás után rámcsapta a telefont.

Foglalkoztam már életemben marketinggel, valamint valamikori értékesítőként a hideghívás fogalma és az általa gerjesztett frusztráció sem ismeretlen előttem, ez a nő azonban annyira bunkó és flegma volt így ismeretlenül is, hogy kedvem lett volna megtépni. Elhiszem, hogy jutalékért telefonál és baromi fontos neki az a plusz egy ügyfél a haldokló bizniszbe, de komolyan leszarom amit mondott.

Ha valaki az Impulsertől olvassa ezt a bejegyzést, annak üzenném, hogy a következő hívást erről a számról felveszem és ha ugyanilyen stílussal találom szembe magam, akkor jogi síkra terelem a dolgokat, mert ez egyértelmű zaklatás volt.

A telemarketinges szakma szégyene az ilyen munkatárs és ennek az eredménye az, hogy ma már a hasznos dolgokat sem hallgatjuk meg, ha felhív bennünket egy ilyen.

Szóval a saját üzletedet rontod kisanyám, ami engem nem érdekel, mert szerencsére van normális állásom normális fizetéssel és még hülyét sem kell csinálnom magamból közben, nem úgy mint neked.

2014. febr. 5. 18:06
 23/26 anonim ***** válasza:
Az a legdurvább, amikor nem is mobilon, hanem a kaputelefonon jelentkezik be…
2014. máj. 26. 00:41
 24/26 anonim ***** válasza:
azt már tolvajnak hívják :D
2014. máj. 26. 15:31
 25/26 _Jessy_ ***** válasza:
50%
Velem kedves volt :) Megkérdeztem, tudja-e, hogy illegális a személyes adatokkal való kereskedés, mire jó egészséget kívánt, és elköszönt. Kíváncsi vagyok, hívnak-e újra :)
2014. máj. 28. 09:48
 26/26 anonim válasza:
Spammerek, mondtam már nekik, hogy soha, semmi nem fog érdekelni, és honnan van meg nekik a számom, töröljenek, de másfél havonta felhívnak ezzel a szarsággal.
2014. jún. 7. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!