Mikor fogják végre fel adni és békén hagyni engem?
új munkahelyem van egy ideje, kis cég, és a koléganők akikkel egy műszakban dolgozom állandóan belém akarnak kötni, hogy hátha valami veszekedés vagy ilyesmi... persze én az ilyen dolgokat sose vettem fel, de mindig új és új támadási felületet próbálnak ki, ha látják az egyik kudarcot vallot. már "kivesézték" így a családomat, a hobbimat, a főzési tudásom, a szórakozásom, a "párkacspolatomat" és jelenleg a baráti kapcsolataimról kezdenek áttérni a barátaim baráti kapcsolataira...
türelmem vetekszik a dalai lámáéval, viszont kezd egy kicsit idegesíteni. persze nekik továbbra is tiszta póker fész és közöny, hátha hamarabb megunják.. de szerintettek mikor? kinek vannak még ilyen rosszmájú-vagy minek nevezzem- kollégái?
már kezdik feladni... ma újra akarták futni a főzés tudományos kört, de mindek után olyat "hazudtam" amit tudtam hogy megfelel nekik így néma csend következett.. majd a másik kollegina párkapcsolatát kezdték el elemezni..
az a baj hogy ha meg is sértődnek csak mondják a magukét mint a cigány asszony, akitől visszautasítod a jóslást..
14: Hogy mi? :-o
Kifejted ezt, hogyan kötődik a kevertvérűséghez? És hogy mi ebben a viselkedésben a birkaság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!