Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mikor keltek munka miatt?...

Mikor keltek munka miatt? Hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 05:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
05.30-kor és elég szarul bírom. Ma is rohadt álmos leszek...
2013. okt. 8. 02:11
 12/14 Evele123 ***** válasza:
Én nem három műszakban, hanem egyszerűen érdekes beosztásban dolgozom: két heti ciklusban, az első héten hétfő-szerda-szombat-vasárnap, a következő héten kedd-szerda és pénteki munkanapokkal. Amelyik nap dolgozok, azokon hajnali 4-kor kelek és este 11, fél 12 körül érek haza. Amelyik nap nem dolgozok, 6:30-kor kelek, viszem a gyerkőcöt a suliba, majd 2-re megyek érte. Addig is lustálkodok, alszok, házimunkát végzek, autót vezetek...
2013. okt. 8. 08:31
 13/14 anonim ***** válasza:

két műszakos rendben dolgozom 6 órában. a beosztás elég rugalmas, nem kell heti váltásban nyomni, akár naponta váltogathatom a DE-DU műszakot.

délelőttös napon 6:45 körül kelek, zuhany, kávé-cigi, kajacsomagolás, és mivel a párommal egy útvonalon dolgozunk, így bevisz :) 8ra legkésőbb ott vagyok, megreggelizek, és 8:15kor kezdem a munkát.

délutános napon 2re kell beérni, fél2kor indulok, a kelés opcionális, de általában 10kor már ébren vagyok.

ilyenkor este jön értem a párom 8-ra :)

szerencsére közel lakom a céghez, nem kell átszállni sem amikor busszal megyek.

jól bírom, beállt a bioritmusom erre a rendre, marad időm munka után, és munka előtt is a fontos dolgokra.

2013. okt. 10. 09:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyik héten amikor reggeles vagyok fél3-kor, másik héten délutános, akkor 7 kor :D

Hogy bírom? Kezdem megszokni :D de még mindig kóválygok, reggel és este.

2013. okt. 15. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!