Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ilyenkor mit...

Szerintetek ilyenkor mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Csongrád megyében élek, régóta vagyok munkanélküli. Eddig csak ide pályáztam, mert anyagi okokból nem tudtam voltam költözni. Most összespóroltam valamennyi pénzt, de nem tudom, hogy egy tanfolyamba fektessem be, vagy inkább költözzek. Igazából mindkettő bizonytalan, mert bolti eladóira van pénzem, amit folyamatosan látok hirdetve, de nem biztos, hogy ha elvégzem, felvesznek. El is költözhetnék, de ha nincs biztos munkám, akkor lehet pénzkidobás elmenni itthonról. Két okj-s képzettségem is van, de nem ér semmit, nem tudtam vele elhelyezkedni, és olyan állást keresek, ami irodai, és nem kell speciális képzettség hozzá, tehát valami adatrögzítői, adminisztratív jellegűt.

Mit gondoltok, ilyenkor az ember mit csináljon?

2013. szept. 19. 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha az ember a megélhetéséért munkát keres, nem teheti meg, hogy csak irodait vállaljon. Nem pont a legkeresettebb munkakör és a legtöbbnél bizonyos gyakorlat, végzettség elvárt. Miért nem vállalsz el más munkát és közben kivárhatod a számodra megfelelő irodait?
2013. szept. 19. 12:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Már nagyon sokszor pályáztam konyhai kisegítőre, árufeltöltőre, de még oda sem vesznek fel. Nem is tudom miért írtam az irodait, talán mert ott fizetnének annyit, hogy be tudjak vállalni egy albérletet rezsivel úgy, hogy enni is tudjak mellette, és félrerakni valamennyit.
2013. szept. 19. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:

"be tudjak vállalni egy albérletet rezsivel úgy, hogy enni is tudjak mellette, és félrerakni valamennyit."

Nagyralátó tervek. Látszik, régóta vagy munkanélküli.

2013. szept. 25. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!