Segítene valaki? Nem tudom ilyenkor mit kell tennem?!
Amit most ide írok az mind komoly!Nem kamu,mert láttam,hogy sokan azt hiszik,hogy kamu amit ide írnak néhányan,de nekem tényleg segítségre van szükségem!
Szóval 14 éves vagyok,lány.Pánikbeteg vagyok,de nem tudom mit tegyek,nem merek kimozdulni a lakásból.Félek,hogy valami baj lesz.Nem merek enni,mert félek,hogy megfulladok,beszélni se merek,mert félek,hogy hülyeséget fogok beszélni,illetve a pszichológusomnak nem merem ezeket elmondani.Az a helyzet,hogy családi gondjaim vannak.Írtam már ide,de nem ebbe a témába,Akkor nem kaptam normális válaszokat.Szeretném kérni a segítségeteket,nagyon félek a jövőtől,a jelentől/mindentől.
Ha tudnátok segíteni,lelket önteni belém akkor írnátok nekem?ez az egyetlen dolog ahol merek kommunikálni emberekkel.
Kérlek segítsetek!
Figyelj. Erre valók a pszichológusok, ők azok az emberek, akik az ilyen esetekben segítenek. Biztosra veszem, hogy vannak még ugyan ilyen problémákkal küzdő emberek, akiket sikeresen kigyógyítottak, de ehhez valóban a te elhatározásod is kell.
Mi nem tudjuk átérezni a te helyzeted, viszont egy pszichológus erre van. Ő tud segíteni.
Akkor is meg kell próbálnod, ha látja, hogy milyen rosszul vagy, csak csinál valamit...
Ha jól tudom, interneten lehet kérdezni orvosoktól, csak nem tudom az oldal címét, keress rá! :)
köszönöm a válaszokat!
Ha belegondolok,igen!Ehhez én kellek,hogy meggyógyuljak,és,hogy ne féljek.Ebben egyet értek!Az a gond,hogy tudom,hogy nem én vagyok az egyedüli ezzel,de én hiába is próbálkozok,nem sikerül semmi.Mintha olyasmi lenne,hogy ha valakinek valamit mondok akkor annál hamarabb valami fog velem történni.
Sok dologtól félek,nagyjából mindentől.Legjobban az élettől.Soha életemben nem történt velem semmi jó.minden évben elvesztettem valakit.Sajnos azt mondta a pszichológus,hogy ha így folytatom akkor én is kórházban végzem.De soha az életemben nem voltam rossz senkihez s én még is kaptam a rosszakat.rossz rossz hátán.Már nem tudok magamon segíteni.Próbálok tenni ellene,de nem tudok.
Köszönöm a segítséget!
De próbáltam,de amint leakarok írni valamit abban a pillanatban elkezd remegni a kezem.Akkor leírom és olvasatlanul írok.Egyszer próbáltuk,hogy én begépelem amit mondani szeretnék,de ő ragaszkodik ahhoz,hogy beszéljek.Én is,de nem sikerül.Most,hogy ide írok egy picivel jobb,de ilyenkor is könnyezek,nem tudom mi lehet velem.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!