Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az újakat a munkahelyen...

Az újakat a munkahelyen általában mindenhol "tesztelgetik"? Mennyi idő kell ahhoz hogy elfogadják az embert?

Figyelt kérdés

Munkahelyet váltottam, mert felvettek egy olyan helyre, ahol 30%-kal több a fizetésem, és elvileg ezt majd még emelni fogják. A munkahely jó és a feladatok is színesek, sok mindennel foglalkozunk. De nagyon nem érzem magam még jól, mindenki csak dolgozik, a saját munkájával foglalkozik, és nem érnek rá még arra sem hogy normálisan elmagyarázzanak valamit, mindig csak félszavakban, amit nem biztos hogy megértek. Nem dolgozunk sokan, de vannak olyanok akik több hét után sem szóltak még hozzám egy szót sem, csak a "régi" ismerősökkel beszélgetnek. Vannak hangulatemberek, akik néha kedvesek, illetve máskor meg mogorvák, hozzájuk sem lehet szólni, olyan is volt már többször hogy nem válaszolt. De most a velem egy irodában ülő emberrel hogy tegyem meg azt, hogy jó akkor többet nem szólok hozzá, mert van hogy nem válaszol a kérdésemre, mint aki meg sem hallja... A másik hogy egy csomó "gagyi" feladatot tolnak rám.. Fénymásolás, meg menjek ide-oda intézzek el ezt-azt, vagy posta, miközben egy normális pozícióra vettek fel, nem adminisztrátornak, hanem jogásznak. Alig kaptam még a szakmából feladatot.

Kicsit már néha bánom, bár nagyon korai még ilyet mondani, hogy nem maradtam a régi munkahelyemen. De ott meg csak 1 évig lehettem volna, itt meg előre láthatólag 4 évig. A régi helyen olyan jó volt hogy ismertem mindenkit, tudtam hogy ki milyen, kialakultak a kapcsolatok, a főnökkel is nagyon jól kijöttünk. (és itt is csak 1 évet dolgoztam, amikor eljöttem.)

Leírnátok a tapasztalataitokat?

2013. szept. 12. 19:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Én azt mondom legalább félév tuti kell,Én nemtudom de örülj hogy ilyen lightos melód van,és csak szaladgálni kell fénymásolni meg ilyenek,én napi 8órába szétszakadok 100e-ért,úgyhogy szerintem tedd össze a kezedet ezért a melóért....Amúgy meg figyeld ki hogy általába mi a téma,miről beszélgetnek egymás között,és ha te is tudsz mondani a témához kapcsolódóan valami okosságot már nyert ügyed van,és előbb befogadnak mintha csak próbálnád szólongatni őket...
2013. szept. 12. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!