Egy 5 évvel ezelőtti tesztre hivatkozva nem engednek újra interjúra az egyik multinál. Ezt megtehetik? Bővebben lent.
Közöld velük, hogy az indoklásuk nem igaz, hiszen megfeleltél, csak az azóta megváltozott körülmények miatt akkor te nem tudtad elfogadni az állást. Sőt, most te változtattál a körülményeken, hogy az akadály elháruljon.
Ennél többet viszont nem igazán tehetsz. :(
Itt már minden lehet. A hr-esek kiskirályként viselkednek. Feleslegesen megpróbálnak túlteljesíteni a főnökség felé.
Egyáltalán ,hogy jöttek rá? Elmondtad nekik? (Mert akkor ez hiba volt) Máskülönben elég kicsi a valószínűsége, hogy rájöttek volna. Ha meg eltárolták az adatokat, az felveti a 2személyes adattal való visszaélést" is!
#3: nem mondtam nekik semmit. A munkaközvetítő cégtől jött a következő levél: (persze töröltem pár részt, remélem érthető)
Kedves XY
Köszönjük jelentkezését!
A pozíció az -céb neve- ben lenne, ahol már 2008-ban volt interjún. Az -cég neve- azt jelezte vissza, hogy sajnos nem jöhet újból.
Remélem találunk Önnek más megfelelő lehetőséget!
---
Ez most akkor MI? Ha behívnak interjúra és utána közlik, hogy nem feleltem meg, tiszta sor.
Az sem kizárt, hogy a közvetítő kamuzik, mert nem akar kockáztatni, hogy egy alkalmatlan embert közvetít ki.
Írj közvetlenül a cég hr osztályára, és írd le, hogy... huh, hirtelen nem is tudom, ezt nagyon jól kellene megfogalmazni, hogy ne dobják ki egyből. Hátha lesz jó tanács, még én is filózom rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!