Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tanácsolnátok?

Arwen kérdése:

Ti mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leírom mi a nagy dilemmám, bár előre szólok, hosszú lesz.

1 éve fejeztem be a középiskolát, és mivel segítem a családom anyagilag, így főiskola helyett elmentem dolgozni. Terveim szerint a munkát már nem fogom tanulmányok miatt abbahagyni, inkább egyszerre vinném a kettőt februártól , keresztfélévesen. Bár mostanság megfordult a fejemben, hogy ha akkorra ki tudom fizetni amit kell, 2-3 évig csak iskolába járjak :)De azért nehéz a munka világából visszatérni oda, hogy csak tanul az ember, és nem keres pénzt. Legalábbis számomra.

Jelenleg irodai munkakörben dolgozok, sajnos csak 6 órában tudnak alkalmazni, és nettó 52ezer forintért..bár a munkaköröm nem rossz, meg nem igazán szemétkednek(iszonyú ritka, de olyan havi 1x azért csinálnak valami bántót). Viszont ez akkor is nagyon kevés nekem, de több mint a nulla, amit munkanélküliként keresnék. Nézegetek mellette más állásokat, de mivel irodai munkát szeretnék továbbra is, és úgy néz ki hosszútávon is végezni, így olyan helyekre jelentkezek csak. Onnan viszont egyáltalán nem hívnak vissza, mert még csak 1 év tapasztalatom van ilyen munkakörben.(Lassan fél éve vagyok itt, és fél évig voltam egy másik helyen ) Lenne lehetőségem elmenni egy ismerősöm által eladónak, márkás ruha üzletbe, kb nettó 100ezres fizetéssel, de akkor utána még nehezebben vennének fel irodai helyre, hisz még kevesebb tapasztalatom lesz, és az önéletrajzomban ott lesz, h eladói pozícióért hagytam ott az irodait. Plusz sajnos makacsul ragaszkodok a 7vége szabadságához, hétköznap dolgozok ameddig csak kell, de a hétvége a családé,barátoké. Ti mit javasolnátok? Főleg a tapasztaltabb véleményekre vagyok kíváncsi, de mindenki megjegyzését megköszönöm! Váltanátok az eladói pozira? Vagy megvárnátok ezen a helyen amíg sikerül egy másik irodai melóra bejutni?

2013. szept. 3. 07:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Maradj ahol vagy, szerezz tapasztalatot és tanulj nyelvet. 1-2 év múlva simán kaphatsz hasonló munkakörben 6 órára nettó 200 körül, mint az egyik ismerősöm, aki szinte 0 tapasztalattal, de 4 nyelvet beszél, ezért vették fel.
2013. szept. 3. 07:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hosszú távon jobban megéri a mostani munkakörödben maradnod.Tapasztalatot gyűjthetsz,az önéletrajzodban jól mutat,és persze hatalmas előny.Emellett simán továbbképezheted magad,tanulhatsz,fejlődhetsz,és még pénzt is keresel.
2013. szept. 3. 09:47
 3/3 anonim ***** válasza:

te tudod .

te érzed.

2013. szept. 4. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!