Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a győri Audi gyárban egy 2100 fős létszámbővítésnél egy olyan nő dönti el, hogy ki alkalmas és ki nem, aki tegnap töltötte be a 23. életévét?

Figyelt kérdés
Amúgy a csaj egy feketeöves bombázó, gondoltam rá, hogy belinkelem a facebookos profilképét, de inkább nem szemétkedek, azt megteszi ő helyettem.
2013. aug. 30. 16:11
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Valahogy nem tudom elhinni, hogy az AUDI ilyen komolytalan legyen, de tételezzük fel, hogy a kérdésben szereplö illető dönt a jelentkezők alkalmasságáról.

Akkor kiváncsi lennék, hogy egy CNC technikus szakmai önéletrajából hány szót ért.

Valószínű, hogy a bemutatkozáson kívül semmit. Akkor mi alapján dönti el, hogy alkalmas e? Neve hangzásából?:-) :-) :-)

2013. szept. 2. 09:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Kiadták neki ukázba, hogy mit kell megnéznie az önéletrajzban és kész. nem a feketeöves pitsa dönt, hanem aki megdöntötte.
2014. okt. 2. 09:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Ilyen nagy gyárban, nem úgy működik : szakmai végzettség után? Ha nem meg, csop vezető dönt, hogy próbaidő lejárta előtt. Viszlát!?

Akkor jobb a helyzet nálunk.

Meos, művezető dönt, kinek legyen új szerződés.

Újaknál próbamunka van. Meoson a döntés.

2017. szept. 17. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!