Ti mit tennétek, hogyha a főnökötök állandóan tiszteletlenül viselkedne veletek és ugráltatna?
Egy nagy építőipari cégnél dolgozok ahol a műszaki igazgató asszisztense vagyok.
Fiatal 30-as évei elején járó fickó. Fogalmam sincs, hogy került ilyen fiatalon ilyen magad pozícióba. Na de mindegy is.
Ketten dolgozunk egy irodába és ha kimegy egy építkezésre vagy tárgyalásra gyakran vele kell mennem. Szóval szinte egész nap össze vagyunk zárva.
Normális érdemi munkát alig ad. Nagyon sokszor csak ugráltat. Pl elküld cigit venni meg ilyenek. Múltkor is elküldött, hogy vegyek neki cigit erre kicsit mérgesen néztem rá erre meg azt mondja, hogy szedjem már a virgácsaimat. Múltkor fénymásoltam és háttal álltam neki és beszólt egy olyat, hogy egész formás vagy hátulról. Meg csomószor feltűnően bámul. Egyszer lapos talpú cipőben mentem dolgozni és hazaküldött, hogy vegyek fel magas sarkút mert szerinte csak a proli nők hordanak lapos talpú cipőt egy irodában.
Meg még ezer más példa. Folyamatosan beszólogat legtöbbször ilyen szexuális tartalmú megjegyzéséket tesz. Meg beleszól mindenbe. Pl, hogy hogy ülök a székben. Na meg az ugráltatások. Az irodában a virágokat velem locsoltatja közben pedig bámul. Ha meg látja, hogy már felidegesített valamivel akkor meg csak röhög. Vagy ha visszaszólok neki valamit akkor is csak röhög és mond rá valamit, hogy nehogy enyém legyen az utolsó szó.
Szóval ti mit kezdenétek egy ilyen főnökkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!