Mit lehet kezdeni egy olyan felettessel, aki nem szívesen adja ki a munkát a kezéből?
Én sok dolgot azért nem szeretek kiadni a beosztottaimnak, mert ha az nem olyan, amilyennek kell lenni, engem vesznek elő, nem őket. Persze, ellenőrízhetem őket, de ugyanabból az energiából, inkább megcsinálom én. Gyorsabban csinálom meg, jobban csinálom meg, és ha rossz, én csináltam, ,én hibám.
Illetve, szeretem tudni hogy minden rendben, és megint csak, ha én csinálom tudom hogy minden a legnagyobb rendben, ha a beosztott, akkor nem látom úgy át, mintha én készítettem volna elő. (máshova tesz valamit, máshogy gondolja, úgy gondolja hogy elég ennyire előkészülni miközben közel sem stb..)
Nálunk sajnos meg is van az alapja ennek a "bizalmatlanságnak", mert ha szabadnapos vagyok, az azt követő napon kész káosz a konyha.
Szóval szerintem erről lehet szó, hogy nem mer kiadni még sok mindent. Ez idővel elmúlik. Nálam is elmúlt, mikor láttam hogy kinek mit lehet kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!