Van egy hülye barátnőm aki egyfojtában fura dolgokat mond. Gyógyszert nem szívesen adok neki. Megverni meg már megvertem de semmi. Micsináljak vele? Anélkül h megbántanám.
Figyelt kérdés
Bármilyen választ elfogadok!!! Fontos!!!2013. aug. 3. 20:04
1/11 anonim válasza:
Mi a fene? Megverted? Mégis miért, miket csinál és mond?
2/11 A kérdező kommentje:
Hát ha ismernéd te is megverted volna..most per pillanat tonhalnak kébzeli magát -.-"
2013. aug. 3. 20:29
3/11 anonim válasza:
Ez azért merész kijelentés volt. Béketűrő emberke vagyok.
De ha megtudakolhatom, miért idegesít ez annyira? Egyáltalán hány évesek vagytok? Van tipped, miért viselkedik így? Nekem külsősként nem tűnik drasztikusnak, inkább gyerekesnek.
4/11 A kérdező kommentje:
Én 30 éves vagyok és ő 32 éves.
2013. aug. 3. 20:54
5/11 miau99 válasza:
ahogy olvastam a kommented azt hittem 7 éves elsős barátnőd.
De azért megverni szerintem nem kellett volna. Nem csak hülyéskedésből mondja?
6/11 A kérdező kommentje:
Ő is vissza ütött!! Nem csak az én hibám!!
2013. aug. 4. 13:02
7/11 anonim válasza:
:DDDDDDDDDD mifene..kébzeli? Szerintem először egy helyesírási szótárt lapozgass! Kezdetnek tökéletes. ;)
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Nem kell verekedni. Panirozd be és kész.
Majd ha oldalas lesz klopfolhatod.
10/11 anonim válasza:
Vegyél egy akváriumot, és húzd a fejébe.
Vagy öltözz be Iglo kapitánynak, és hajnalban rúgd rá az ajtót. :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!