Milyen érzés ha az új munkahelyen nem vagy szimpatikus a kollégéknak? Mit tennél?
ma 20:05
Sajnos sokszor ez sem elég. Én se bántam, hogy nem vagyok velük jóban és nem pletykálkodok egész nap, hanem végzem a dolgom, de ők emiatt utáltak ki.
Sajnos én is tudom, hogy milyen érzés. Az új munkahelyemre azért vettek fel, mert az egyik munkatársuk rákos lett, és kemoterápiára járt és addig én helyettesítettem, viszont két kezelés között azért bejárt dolgozni. Természetesen direkt nem mutatta meg, hogy mit kell csinálni, majdnem mindenre magamtól jöttem rá. Ennek ellenére állandóan cseszegetett (nem akármilyen hangnemben) hogy ezt se csináltam meg, meg azt se csináltam meg. Én voltam a hibás mindenért, még azokért a dolgokért is, amelyek 3 évvel ezelőtt történtek, és azóta se lettek rendezve. Többször a fejemhez vágta, hogy ugyanannyi bért keresek, mint ő, pedig ő ezt is, meg azt is megcsinál. Sokszor fogalmam sincs, hogy miről beszél. 13 éve dolgozik itt az irodában, de még az Word-t se tudja kezelni, nemhogy az Excell-t, mindent papírokra írogat. Én feleannyi idős vagyok, mint ő, és nekem diplomám is van, biztos ez is zavarja.
Egyébként már hónapok óta tudja, hogy már nem rákos, de ennek ellenére engem nem küldtek el, hanem rám bíznak más feladatokat is. De ő továbbra sem áll le, állandóan kritizál, beszólogat, és már az elejétől fogva a többieket is próbálja ellenem fordítani. Ottmarad "túlórázni", mert nálunk kifizetik a túlórát, de nem csinál semmit. Gyakran észreveszem, hogy mikor nem vagyok ott, akkor turkál az íróasztalomon.
Ha ezt előre tudom, akkor soha nem hagyom ott az előző munkahelyemet. (Egyébként a magasabb bér és a közelség miatt váltottam munkahelyet, de már megbántam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!