Igaz, hogy a lidl-nél a nőknek menstruációkor szalagot
kell viselni a hajukban?
Még súlyosabb a botrány: megfigyelték és jegyzőkönyvezték a dolgozók viselkedését, wc-re menését, beszélgetéseit...
[link]
2013. júl. 11. 23:25
12/20 A kérdező kommentje:
Milyen rendesek ezek a nőkkel, mert megengedik nekik, hogy gyakrabban mehessenek WC-re és ehhez feltétlenül szükség volt arra, hogy diszkriminálják őket.
Jaj ne mááááár, most komolyan......És ha én pl. nem mondom meg, hogy megvan? Ki ellenőrzi és hogyan??? Ekkora hülyeséget rég hallottam, persze, biztos bejelentik, hogy ma megvan, a főnök meg hozza is a szalagot....
2013. júl. 12. 16:00
13: Nem a főnök érdeke, hogy tudja, épp megvan a Julikának a kettes pénztárban... a dolgozó akar ilyenkor többször kimenni a mosdóba betétet/tampont cserélni, tehát azért szól a főnökének.
2013. júl. 12. 16:05
Azért azt nem hiszem, hogy 3 órán át fel sem állhatnak a pénztárból, hogy kimenjenek wc-re, annyit meg mindenki kibír....Szóval sztem ez hülyeség. Különben is, akinek rövid a haja hova köti a szalagot?
2013. júl. 12. 19:20
Te menstruáltál már???? Vannak, akiknek az első 1-2 nap olyan erősen van meg, hogy hiába a legvastagabb betét vagy a legnagyobb tampon, nem bírnak ki vele 3 órát, hanem 1 óra múlva tocsognak. Az meg kissé luxus, hogy havonta 1-2 napot szabadságon legyen az ember, ha a munkanapjára esik.
2013. júl. 12. 19:55
Igen, menstruálok, mivel nő vagyok.....ezért írtam, hogy sztem ki lehet bírni 3 órát a legerősebb napokon is, legalábbis sztem a többség nem tocsig 1 óra után ilyenkor sem, persze elhiszem, h vannak kivételek, de nem ez az általános....
2013. júl. 13. 13:45
Óránként járna 1-2 perc szünet a munka törvénykönyve szerint.
Nem ilyen munkakörben dolgozom, de óránként amúgy is felállok, mert elzsibbad a lábam/szemem (ha állnék, akkor meg azért mozognék vagy leülnék). Kávét főzök, sétálok egyet, vagy pakolok valamit, hogy ne egy pózban üljek 9-10 órán át.
2013. júl. 15. 07:03
Nekem volt osztálytársam dolgozik ott, sosem mondott ilyet, biztos mesélte volna, mert azért ez elég durva.
#16: Az a hülyeséged amit irkálsz, hogy "Az meg kissé luxus, hogy havonta 1-2 napot szabadságon legyen az ember, ha a munkanapjára esik." - nem drágám, az lenne a normális, csak a magadhoz hasonló pajorok, akikkel bármit megtehetnek, elviselik, hogy egy évben huszonpár szabadnapjuk legyen, ami kontinensszerte az egyik legkevesebb.
Nem kellene engedni, hogy alázzanak, akkor majd nem mernének ilyeneket csinálni.
2013. okt. 28. 01:55
20/20 anonim válasza:
Nem kommentálnám a sok "okos" hozzászólást.
A válasz egy határozott NEM!!!Nem igaz!!!
2016. márc. 25. 09:56
Kapcsolódó kérdések: