Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 18 éve egy munkahelyen dolgozo...

18 éve egy munkahelyen dolgozom. Ez inkább maradiság, szégyen, vagy inkább büszkeség?

Figyelt kérdés

ápr. 18. 16:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Szerencse. Jó helyet fogtál ki.

Meg nyilván te is jól dolgozol. Ennyiből büszkeség is.

ápr. 18. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ, hogy élvezed e. És hasznosnak érzed e magad ott, vagy csak kényszerből és félelemből csinálod.
ápr. 18. 16:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én közel 14 évet dolgoztam egy helyen, többször voltak mélypontjaim, de mindig új feladatokat kaptam, lépdeltem felfelé a ranglétrán, ami ott tartott. Végül elértem ott a csúcsra, ez az utolsó két évben volt. Akkor már éreztem, hogy nem tud semmi újat adni a munka, belefáradtam, meguntam, a teljesítményem romlott. Saját magam éreztem az igényét a váltásnak és egyáltalán nem bántam meg.

A környezetemben, a baráti és rokoni társaságban többször megjegyezték korábban is már, hogy miért nem váltok, akár cinikus hangnemben is. De nem léptem, mert jó volt a munkahelyi légkör, a fizetés, jöttek az újabb kihívások.

Szóval ezt nem másoknak kell eldönteni, hogy büszkeség vagy szánalom egy munkahelyen huzamosabb ideig dolgozni, hanem ezt saját magadnak kell érezni. Ha eljön a váltás ideje, előtte az úgyis megérzed.

ápr. 18. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

"maradiság, szégyen, vagy inkább büszkeség"

Egyik sem, vagy akár mind is lehet.

ápr. 18. 16:48
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Azért vagy ott mert szereted és megbecsülnek? Akkor a legjobb dolog. Ha ott vagy, de utálod akkor problémás.
ápr. 18. 17:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha azért vagy ott, mert neked a legtöbb szempontból megfelel a munkahely, akkor tök jó, szerencsés vagy.

Ha viszont már utálod, csak ennyi év után nem mersz lépni, váltani, az nyilván nem jó.

ápr. 18. 17:15
 7/12 anonim ***** válasza:
17%

Ha jó munkahelyed van, és jól keresel, akkor büszkeség is lehet.

Ellenben láttan olyan hirdetést, ahol egy asszony valami olyasmit írt, hogy 20 éves tapasztalattal rendelkezik a mosogatásban, hát erre azért nem lennék büszke.

ápr. 18. 18:06
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Kit érdekel? Jól érzed magad ott? Akkor meg?
ápr. 18. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:
26%
tudom ki vagy! mindannyian tudjuk, hogy a fönök haverja vagy! és igen :szánalmas vagy, de már mindannyian lesz...runk!
ápr. 18. 20:25
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Maradiság
ápr. 19. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!