Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Merjek úgy vállalni munkát ha...

Merjek úgy vállalni munkát ha azzal jár, hogy SNI-s gyermekem egyedül jár haza és egyedül van otthon mig haza nem érek 18:40 re vagy 19:30ra heti 1 nap?

Figyelt kérdés

Nyilvan nem tudok szittert fizetni a lakásba meg nem engednék ve senkit. Nincs semmi felügyeletem.

4.osztályos, hiperaktív, felelőtlen. De csak nem gyújtaná fel a lakást..

A jelenlegi nunkahelyemen folyamatos a vezetői terror mobbing, alázás. Munkákat keresek es jelenleg ilyenre vennének fel, ahol ilyen a munkaidő.

Valamint tavaszi stb szünetekben a gyerek be se vihető a munkahelyre, a jelenlegi munkában pedig behozható.

De lelkileg kezdek tropa lenni. Meg a gyerek is. A koran kelések miatt is. (6 40 re jár suliba)az uj munkahelyre elég 7:20 kor indulnom az iskolátol.)

ápr. 4. 11:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szigorúan NEM!!!

Nagyszülő stb. nem ér rá?

ápr. 4. 11:05
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

"De csak nem gyújtaná fel a lakást..."

Az ilyen történetek mindig így kezdődnek, aztán kiderül, hogy mégis.

ápr. 4. 11:06
 3/18 A kérdező kommentje:

Nagyszülő meghalt. Rokonok 100 km-kre vannak, szomszédok amolyan "8keres" megbízhatatlan emberek szét is lopnák a lakást.

Oszttárs anyukák néha néha elvállalnák, de senki nem vállalná ezt évekig rendszeresen heti egyszer kötelező jelleggel.

A szitter is olyan szerintem ha reggel bevágná hogy aznap beteg akkor be se tudnék menni dolgozni..erre se lehet adni.

ápr. 4. 11:07
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Ne vállald el! Kérlek, tanulj meg a saját anyanyelveden helyes írni és fogalmazni, mert sokszor gondolkodnom kellett, hogy mit is akartál írni, annyira értelmetlen volt!
ápr. 4. 11:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ÉN nyugis ötödikesemmel be merném vállalni, bár ideális akkor sem lenne. Lecke pl sosem lenne kész, tartok tőle. De ő nem TALÁN nem gyújtaná fel a lakást, hanem tényleg.
ápr. 4. 11:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Fuh, en biztos nem merném, a munkámat sem tudnám normálisan végezni, azon izgulnék mit művel a gyerek otthon. Arra a heti pár órára se tudnál szittert fogadni? Ha jobban fizet az új munkahely, talán megérné.

Azt mondjuk nem tudom, egy SNI-s gyereket hogy lehet lekötni egy munkahelyen 8 órán keresztül? Kiskoromban en is csöveztem párszor suli után anyu munkahelyén, de majd meghaltam az unalomtól, pedig amúgy nyugodt, csendes gyerek voltam.

ápr. 4. 11:28
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

ADHD-s ötödikessel (pár hete volt 11 éves) nem vállalom be, hogy egyedül legyen otthon. Túl felelőtlen, szétszórt. Nem akar ő rosszat, de simán bajt tud csinálni, ha nem figyel oda. Egyelőre nem elég érett arra, hogy egyedül legyen a lakásban.

Én nem vállalnám be a helyedben.

ápr. 4. 12:17
 8/18 A kérdező kommentje:

Nem a pénz miatt váltanák(csak pár ezerrel adna tőbbet), hanem a folyamatos terror, gyalázás miatt, meg hogy messze van, sok a bejárási idő ami miatt minőségi időnk alig van házik készülés is csak tűzoltás jellegűen vannak meg.

Amikor idejöttem dolgozni ugy voltam vele, átmenetileg jo lesz ez, azota meg eltelt pár év, és soha egy munkahely se jó, vagy bérben, vagy munkaidőben, vagy mert nem gyerekbarát, vagy még messzebb lenne.

De ez már nem élet amit folytatunk.

Egyszer próbáltuk eddig, hogy egyedül hazamehet 15-16:40 ig volt otthon. Szépen evett egyedül, házit nem csinálta, végig gépezett és végig vonalban írkáltunk egymásnak. De végig is aggódtam az egészet rendesen.

Mások meg itt annyira nagy mellénnyel írták másik kérdéshez hogy ekkora gyerek már simán otthonhagyható, miért nem jár egyedül haza meg ilyenek meg ment a sz.ranyázás állandóan.

Amugy a munkahelyemen sokszor laptopozik, néha kap feladatlapokat, de akarok diákot felvenni aki a reggeli órákban tanul vele a munkahelyemen. (Itt ezt is megengedték, mert van szabad helység erre. Ugyanis pl tavaszi őszi szünetekben pedagógus napokon meg ezeregy olyan napon mikor suli nincs de munkanap van, rákényszerülünk itt vergődni mert a világon sincs ennyi szabadság. A táppénzek helyett is szabikat veszek amugy ki(de nen beteges) mert hatalmas bukás nekem anyagiakban, amennyiket levonnak táppénz alatt)

Na de akkor ezt is utasítsam el.

Néha már reménytelennek látom az egész életem így.

ápr. 4. 13:38
 9/18 A kérdező kommentje:
*váltanék
ápr. 4. 13:39
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"De csak nem gyújtaná fel a lakást..."

Dehogynem, ne hagyd egyedül.

Ezt úgy mondom, hogy 5-10 évesen háromszor sikerült meggyújtanom az étkezőasztalt parkban talált öngyújtókkal.

Mindig csak 5 percre fordítottak hátat.

Ha nem tudod se rokonokra se másik szülőre bízni ne válts.

Esetleg napközi vagy másik szülőre bízás.

ápr. 4. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!