Váltanál mobbing miatt ha kb ugyanannyi lenne a fizud de az uj hely se biztos hogy beválik?
A jelenlegi állasod meg kb nyugdíjas állás.
Már el tudsz lavírozni a gúnyok beszólások mellett ugyan, de az hogy mérgező akkooris, az nem változik.
Es mondjuk ugyanannyiért vagy kevesebbért lenne másik munkád, amiben az is bizonytalan hogy próbaidő alatt megfelelsz e vagy a kollektiva is hogy nem e ugyanolyan gáz. (A kollektiva összetétele meg kb ugyanaz. Ugyanugy elhizott idős nők meg stb.)
Szoval max amiket nyernél vele:
- a "talánok"(talán ott nem mobbingolnak majd, aminek kicsi az esélye, szakmailag talán meg lesznek elégedve, talán nem átverés, hogy lehet caak projekt miatt a hirdetés aztán igyis ugyis kirúgnak)
-nem lenne bejárási költség mert közel van
- fejlesztheted magad mert oda kell idegennyelv is es gyakorolhatod visszarázózhatsz
Vagy pályázni tovább ahol esetleg többet fizetnek hogy megérje kockáztatni a biztos rosszat a bizonytalan joert aminek az is lehet a vége, ha váltasz, hogy munkanelkuli leszel? Es mondjuk gyereket nevelsz egyedül.

1 ki tudok állni magamért. De ez viszi az energiámat hogy folyamat tamadasok ellen harcoljak. Bakker dolgozni vagyok a munkahalyen es nem vitatkozni komplexusos emberekkel. Leszív.
Szerintem 3 év alatt itt öregedtem már 6 évet is.
3. A nyugdijas állás azt jelenti hogy nyugdíjig van biztos helyem. Más munkahelyeken meg már csak a próbaidő is bizonytalan hogy utana nem e kereshetek mást munkanélküliként. Es gyereket kell eltartanom. Ez nekem nagyfoku kockázat.
2.majd interjukon lehet próbálok korrigálni az eddig beadott bérigényemen, de attól még narad a kockázat ha fel is vennének.
50-50 az is hogy ott intelligensebb dolgoznak vagy ugyanolyanok, és az is hogy próbaidő alatt elköszönünk vagy nem.

“ Es gyereket kell eltartanom. Ez nekem nagyfokú kockázat.”
Szerintem ezzel megvàlaszoltad magadnak.
De vállaltam már ezt, mivel pl előző munkahelyem szimplan megszűnt, bezárt a cég, és kereshettem másikat. Akkor lett a mostani. Már elso naptol is ugy mentem be, hogy ez csak átmenet lesz, amig jobb nincs. Mivel 5 kor kell kelnem a kicsi 6 40 re jár suliba es 17:30 ra erunk haza, ezt már akkor láttam hogy nem akarom csinálni a végtelenségig. Ez nem élet. És erre jött még ráadásnak az hogy nehezítik a munkámat is a degradálással. Es gyomorgörccsel élek és dolgozok és a gyerekkel sincs már időm szinte semmi.
Es ahhoz képest hogy ugy voltam vele a semminél jobb egy darabig majd lépek tovább, azota elrepült már 3 év is..és kezdek "leépülni" teljesen. Minden hétvége már szinte depresszio csak, amikor kijön az egész heti fájdalom meg háztartás házifeladat stb.
Ha lefotoztam volna magam 1. munkanap, meg ma es egymás mellé tenném a képeket, hát durva lenne.
Meg amig bölcsis ovis volt még részmunkámban dolgoztam aztan vallaltam 8 at, aztan az szűnt meg es van a mostani "haláltábor".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!