Csúnya férfiként csak a túlkompenzált agresszió ami beválik?
Tehát a sok támadás elhárításához sem árt ha tudják, hogy az agresszióddal is meg kell birkózniuk? Ez vált az esetemben csak be. Tehát a csúnyaság mellett visszahúzódó és csendes voltam, jöttek is a lesajnáló, kioktató, támadó megnyilvánulások. Ha agresszióval válaszoltam mindig leálltak.
Kivéve ha alapból nagyon agresszív szteroid majommal volt dolgom na ő is agresszióval válaszolt és verekedés lett belőle.
Az agresszió általában beválik, még ha az emberek nem is szeretik, vagy nem akarják beismerni.
Mondjuk ez a célodtól is függ, ha a cél az hogy kedveljenek az emberek a lehető legrosszabb eszköz, de ha csak azt akarod hogy békén hagyjanak akkor tökéletes.
És akkor vered a nőket emiatt, vagy nem igazán értem...
Mi köze a csúnyasághoz az agressziónak?
A "nagyon agresszív szteroid majom" legfeljebb jót röhög rajtad, amiért ronda vagy.
Hacsak nem a melegek között keresgélsz, bár ez a kérdésből megint nem derül ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!