Szerintetek a történelem vagy a magyar szakot válasszam idegen nyelv mellé?
Figyelt kérdés
Tudom-tudom, nem vagyok normális, amiért tanítani akarok, de ezt már eldöntöttem, lezárt kérdés. Már van egy idegen nyelv szakom, amiben el is helyezkedtem, viszont jelenleg egyszakos tanár vagyok. Nézegettem az egyetemi képzéseket, és láttam, hogy 2-3 félév alatt ráépülő képzés keretein belül lehetőségem lenne elvégezni még egy szakot. Mivel inkább a humán területek érdekelnek, ezért az irodalom és a történelem között vacillálok. Ti mit gondoltok, melyikkel mennénk többre, melyiknek venném több hasznát, mivel lenne több lehetőségem?márc. 22. 20:28
1/5 anonim 

válasza:

Igazából a töri lehet hogy könnyebb de elég nehéz mindegyik szak.
3/5 A kérdező kommentje:
Indoklás esetleg, hogy miért?
márc. 24. 09:06
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem érdemes megnézni hogy milyen tárgyak lesznek a kettő szakon és nézd meg hogy melyik tetszik általában fent vannak a tematikák is.
5/5 Kései Sirató 

válasza:

Ha nagyon szeretsz olvasni, akkor magyar, mert ott rengeteg a kötelező olvasmány.
Egyéb esetben a töri szakot választanám.
Másik idegen nyelv, vagy ének nem jön szóba?
Énekhez tudni kell zongorázni, ezt leszámítva könnyű.
Másik idegen nyelv meg a leghasznosabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!