Miért nincs egy hivatalos átlagos munkabírási szint, ami felett a munkáltatók nem terhelhetik a munkavállalóikat?
Figyelt kérdés
nincs egy hivatalos átlagos munkabírási szint, ami felett a munkáltatók nem terhelhetik a munkavállalóikat, hanem kb. határ a csillagos ég, (alacsony bérért természetsen), és ennek fejében a munkavállaló minősége is romlik. Fizikailag jobban leépül, hajlamosabb a betegségekre, vagy burnout szindrómás lesz.márc. 12. 16:10
21/28 A kérdező kommentje:
#16 Annak úgy nincs értelme, hogy azt kérdezem gyakorin, hogy miért dolgozok olyan helyen, ahol kijátszák az egyébként lérező jogszabályokat. Ha már úgyis trolkkodsz, legalább akkor normálisan trollkodjál már, mert ez így nagyon gagyi.
márc. 12. 22:16
22/28 anonim 

válasza:

Pedig a valasz az, hogy VAN ilyen hivatalos limit. Nalatok le se szarjak. Tehat akkor miert dolgozol ott?
23/28 A kérdező kommentje:
Nem ez a téma. Ha erről akarsz beszélni, nyiss egy kérdést, hogy "Miért dolgozik a kérdező olyan helyen, ahol nem tartják be a hivatalos limitet?"
Na és mi az a limit?
márc. 12. 22:50
24/28 anonim 

válasza:

Alapvetoen a 8 ora, de van meg egy rakas szabaly, igen, a mas munkarendben dolgozokra is, es van munkavedelem is, sorolhatnank. Nem az a baj, hogy nincs limit, hanem az hogy nalatok megkerulik. Hiaba hoznanak olyan torvenyt hogy a nyeszlettebbeknek max napi X kaloriat szabad elvonni a szervezetebol, ha mar kicsit felerosodott akkor meg Y-t, nalatok ugyse tartanak be. Szoval mi a tokert dolgozol ott es annyit?
25/28 A kérdező kommentje:
#24 Tudom hova akarod irányítani a beszélgetést ezzel a "nálunkkal", de nem fogok belemenni, mert ahova irányítani akarod, azzal tele vannak a munkahelyi problémás kérdések, és az az irány is hülyeség, és mivel nem tudod azt sem elmondani mi az a limit, hiteltelen is vagy.
#18 Tudsz jobbat?
tegnapelőtt 09:13
26/28 anonim 

válasza:

En nem tudom hogy szerinted mit hova akartam iranyitani, mivel pont annyit irtam le amit le akartam irni, se tobbet se kevesebbet, de az a lenyeg hogy te atlatsz a szitan es nem hagyod magad.
27/28 A kérdező kommentje:
#26 -
#17 És külföldön milyen szabályozások vannak?
tegnapelőtt 11:53
28/28 anonim 

válasza:

Nem tudom számszerüsitve, de kb fele annyi a terhelés elvárás.
Es be is van tartva, ami a lényeg.
Plusz nincs olyan hogy kötelező túlóra, meg ha magadtol mész is van egy maximum amit dolgozhatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!