Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szeretném pár helyre elküldeni...

Szeretném pár helyre elküldeni az önéletrajzom, ahol nincs meghirdetve állás. A levél törzsébe írhatok arról, hogy mit dolgozom, mit tanulok h fejlődjek (kb 5 mondat), vagy oda ezt nem szoktak, és ez csak a motivacios levélbe menjen?

Figyelt kérdés
tegnap 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Tanulmányok, munkahelyek: önéletrajz. Fejlődési elképzelés: motivációs levél.
tegnap 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem oda nem szokás én legalább is hasonló helyzetben az alabbi szöveget írtam és csatoltam a szükséges dokumentumokat:

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Az Önök által meghirdetett pozíciók között jelenleg nem találtam számomra megfelelőt, azonban jelentkezés céljából csatoltam az önéletrajzomat.

Amennyiben jelentkezésem felkeltette érdeklődésüket megkeresésüket szívesen fogadom.

Elég sablon szöveg, de nekem 2 munkahelyem is így jött össze.

tegnap 10:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönön, hogy írtatok, és köszönöm a tanácsokat!

tegnap 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem pont így vettek fel eddigi életem legjobb állására.

Sok munkáltató pont értékeli az elszánt merészséget és semmit se veszítesz vele.

Annyit írj tárgyba, hogy név és milyen pozícióra jelentkezel, mintha meghirdették volna. Nekem nagyon bevált.

tegnap 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Aztán az emailbe jöhet a motivációs levél, és csatolmányként az önéletrajz és a végzettséget igazoló iratok.
tegnap 16:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget!
tegnap 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!