Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Motivációs levél ebben az...

Motivációs levél ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Hogy tudnék úgy megfogalmazni egy motivációs levelet, ha az önéletrajzomban szerepel egy befejezetlen alapképzés, és ez ne mutasson rosszul? Ha kihagyom akkor pár év lyuk lesz a helyén sajnos.

Bunkó kommenteket megelőzve, tudom hogy a szituáció nem néz ki jól sehogy sem, de szeretnék változtatni rajta.

júl. 16. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Mi köze a motivációs levélnek a befejezetlen képzéshez?
júl. 16. 12:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk le kéne írnom mit csináltam xy éven keresztül
júl. 16. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Akkor azt írd le, nem azt, mit nem csináltál.
júl. 16. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Motivacios levélben a céget kell magasztalni hogy miert akarsz náluk dolgozni.

Igy pl olyanok hogy a cégprofiljuk mennyire passzol hozzád mert xy z projekted is hasonló területről szól, es mennyire nagyon akarod a tudásodat náluk kamatoztatni mennyi mindent nyernének veled. Meg igazi stabil sikeres cégnek látod őket akiknél minden álmod dolgozni.

Tájékozódtál a vzm területükről is ami téged szintén annyira érdekel és ehhez el is kezdtél egy képzést ugyan, csak hogy kipróbalhasd azt is. De a végén inkább a z suliban x szakirányon végeztél tanulmányokat csak mert azzal is annyi terved van.

És reméled hogy fejlődhetsz tanulhatsz tőlük is, az eddigi tapasztalataiddal tudásoddal az ő további sikerük csak az életed álmaid is.

Csak mindezt persze reál keretek közt megfogalmazni.

Az meg senkit nem is érdekel ha mellesleg 3 helyről kicsaptak már és végigszívod amugy a nyarat is.

júl. 16. 13:04
 5/10 A kérdező kommentje:
És az nem fog hülyén kinézni ha önéletrajzban ott van de a motivációs levélben meg nem említem?
júl. 16. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Én beleírtam a tartalomba ha elolvastad volna.
júl. 16. 17:28
 7/10 A kérdező kommentje:

De semmilyen projektet nem csináltam xddd

A szakomnak sincs sok köze az álláshoz.

júl. 17. 05:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindegy, letettem róla, úgy sem tudom megírni.
júl. 17. 05:16
 9/10 anonim ***** válasza:
7 de irram hogy reqlra kell átfogalmazni. En honnan tudjam előző helyeiden vagy szakvizsgákon vagy akár haverokkal mit csináltál eddig ami náluk is hasznos lehet?
júl. 17. 08:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Bakker ha pl kereskedelmi cég, te meg eddig csak fagyiárus voltál már ezt is bele lehetne fogalmazni hogy a kereskedelem marketing vevokkel ugyfelekkel valo foglalkozás neked mennyire nagyon tetszik,tök jó ötleteid voltak azzal hogyan dobj fel egy fagyit és viragalakut is csináltál, cégorientált a gondolkodásod és kreativ vagy.

A legutolso semmit is össze lehet velük kötni.

júl. 17. 08:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!