Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kollégám nem köszön, azt...

Kollégám nem köszön, azt üzente kerüljem mert bajok lesznek. Hogyan ne mutassam ki, hogy félek tőle?

Figyelt kérdés

Két kolléga elkezdett rólam valótlanságokat állítani, az egyik nem is köszön a másik meg megüzente egy másik kollégával, hogy kerüljem el mert bajok lesznek.

Kicsit félek, egyrészt én nem tudtam soha megvédeni magam sem verbálisan sem fizikailag, mivel szorongós alak vagyok, ez látszik mert senkivel nem beszélek a kötelezőkön kívül. Sok mindent elhíreszteltek rólam és ez is hozzátett ahhoz, hogy mások se kezdeményezzenek beszélgetést mert gyanítják valóság amit hallanak rólam.

Nem akarok semmi olyat szinlelni nektek itt kedves gyk tagok, de tény, hogy az én munkahelyi helyzetem nagyon rossz, nem méltó az irigységre, kevesebbet keresek mint mások, munkakörülmények is felháborítóan rosszak, mégis azért vagyok még itt mert arányaiban itt többet keresek mint máshol és közel van, 15 perc séta. Igaz gyomorideggel megyek be, de csak mióta ez a hazugság terjedt el. Plusz kerülnöm kell a kollégát.

Utoljára beszéltünk akkor elmondta mi a baja, én elmondtam, hogy ez nem úgy van, viszont ő azt mondta, hogy DE! Így mivel hangosabb volt talán még én is elhittem, hogy igaza van.

Másik számomra fontos kérdés, így az emberekkel való nem kommunikálásra, ha találkozok vele akkor keressem a tekintetét? Mert egy rossz élmenyem van ezzel kapcsolatban, suliba egyszer szétvágták a kabátom és szóltam.a tanárnak, én azt mondtam, hogy legyen kedves előbb elengedni, hogy elérjem a buszt, ne kelljen 30 percet fáznom, az meg megnézte a kamerát és kiderült mi lett a kabátommal, akkor a srácok árulkodósnak neveztek, ha megláttak köpködtek egyszer csak elmentem mellettük nem is néztem rájuk és ez zavarta őket majd egy nagyot rugott az egyik az oldalamba aztán mentőbe ébredtem. Ha néztem volna mi van, fel tudok készülni, de én lefele hajtottam a fejem így nem láttam mi készül. Gondolom így fontos a szemkontaktus..

tegnap 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
ne legyél gyáva,légy határozott,ne félj tőlük,szard le őket
tegnap 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Közelség, "arányaiban jó fizetés" szerintem nem ér annyit, hogy minden nap gyomorideggel menj be dolgozni.

Én elgondolkodnék a váltáson a helyedben. Mellé meg megmondanám annak aki valótlanságokat híresztel, hogy fejezze be, mert bajok lesznek.

tegnap 10:00
 3/8 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
38%

Képezd magad.

Tanuld meg, hogy mi okozza két ember között az olyan konfliktust, ami sehogy sem akar enyhülni.

Nézd meg a " HOGYAN OLDJUNK MEG KONFLIKTUSOKAT " videót.

Aztán meséld el mire jutottál.

Érdekel.

tegnap 10:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelents a HR-en. Ha jól értem, akkor írásos bizonyítékod is van rá.
tegnap 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Szóval csak lustaságból vagy ezen a munkahelyen, mert 15 percre van. Ellenben gyomorideggel mész be minden nap és minimum 8 órát gyomoridegben töltesz. Nos, én annak idején, mikor utáltam a munkahelyemet, elmentem egy másik helyre, ahova oda-vissza 2 órát utaztam, de sokkal-sokkal jobban szerettem bejárni. Döntsd el, hogy megéri-e?
tegnap 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sem ér annyit a munkahely közelsége, az "arányaiban jó fizetés", hogy közben rámenjen az egészséged. Most "csak" gyomorideg, de ez könnyen átválthat komolyabb dologba is, és ez nem játék, főleg nem hosszútávon.

Keress másik munkahelyet, tudom, most nagyon nem egyszerű, mégis jót tenne az egészségednek, lelkiállapotodnak.

tegnap 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha jól veszem ki, te is férfi vagy, állj ki magadért. Hogyhogy kevesebbet keresel, mint a többiek? A konfliktus már megoldódott, hisz az egyik nem is köszön, a másik sem kér a társaságodból, vagyis nem fognak zaklatni, te se foglalkozz velük.
tegnap 12:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Értelek. Köszi a tanácsot. De ez a ne foglalkozz velük dolgok ez hogyan van? Mondjuk ülünk az ebédlőbe, mindenki beszélget és is mondjuk valakivel, ezek ketten oda jönnek akkor ne is szóljak hozzájuk, beszéljünk el egymás mellett?
tegnap 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!