Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt a legaljasabb gaztett,...

Mi volt a legaljasabb gaztett, amit főnököd követett el ellened?

Figyelt kérdés

Hány éves voltál akkor?

Hány éve történt?

Váltottál-e utána munkahelyet?

Ha nem, mi volt az oka?

Hogyan gondolsz vissza az esetre ma?

márc. 2. 02:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hazudoznak mint a vízfolyás, mert a pénz a mindenük. Ez már eleve aljas.

Ami személyesebb: megpróbálta elsumákolni a fizetést (nem nagy összeg mert alkalmanként fizetett, de akkor is bekaphatja), egy másik meg egy megígért szabadnapot nem adott meg - tudom, ennél vannak azért durvább dolgok is, nekem nagyon durva nem volt, azon kívül persze, hogy kiraktak mert összeférhetetlen voltam :D

márc. 2. 02:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A pasija munkáját is meg kellett csinálnom. Kaja szünetem se volt.

Azt csináltam hogy az ő részét leellenőrizetlenül jónak tituláltam, rátettem a kis név címkéjét is hogy ő ellenőrizte.

Váltottam munkahelyet, hónap elején elmentem táppénzre, volt egy összeg amit borítékban adtak oda a folyószámlára érkező fizu mellé. Ezt megvártam, átvettem és aznap smsben felmondtam.

márc. 2. 06:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem rúgott ki mert túl nagy végkielégítést kellett volna fizetnie.,
márc. 2. 06:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi történt hármas? Te jöttél el magadtól?
márc. 2. 07:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja rá 1 évre találtam sokkal jobb állást addig kihúztam.

Kevesebb pénzért nem akartam elmenni

márc. 2. 08:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ki akartak nevezni igazgató helyettesnek, hogy rám tudjanak verni egy, általuk elkövetett, munkahelyi csalást, lopást.
márc. 2. 08:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Velem eddig nem történt kifejezett “gazság”, de a jelenlegi munkahelyemen töltött 4 év alatt az egyik pár hetes projekten volt szerencsém ahhoz emberhez, akit a köznylev tipikus “női főnöknek” hív.

Mézes-mázas “oksi-szupcsi-köszike”, közben mindenkit azonnal kibeszél, ahogy hallótávolságon kívül kerül az illető (nyilván tudod, hogy téged is mocskol, amint kimentél a mosdóba). Aztán adott egy atom szar értékelést úgy, hogy addig és azóta egyetlen panasz sem volt rám, ő meg az egész 3 hetes projekt alatt egyszer nem kért meg, hogy valamit másképp csináljak, sosem mondott face to face véleményt, kritikát vagy kiigazítást. Ja, a munkámat meg okésan elvégeztem, arra konkrétan nem volt panasz.

Következménye nem lett amúgy, de magyon felhúztam magam rajta.

márc. 2. 08:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kezdő eladó koromban lekrvázott egy vevő, mert nem kapott árut, amit szeretett volna. A főnök halál nyugalomban azt mondta erre, hogy jó képet kell hozzá vágnom ilyenkor, mert ő a vevő. Megkérdeztem, neki mondtak-e már ilyet, hogy ennyire lazán veszi. Persze sosem.
márc. 2. 10:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Enyém kicsit más tészta amit eddig leírtak.

Mentőtiszt hallgató voltam, még kb az első gyakorlati órák egyike volt nekem az OMSZ-nál, amikor kiriasztottak egy infarktusoshoz, majd az egységvezető ("a főnök") és a mentősök többi a tagja egyet gondolt és ő elment kávézni, otthagyott engem egyedül a beteggel. Az volt a szerencsém, hogy idős otthon volt ez és az ott dolgozó fiatal ápolónő volt olyan kedves, hogy velem maradt és segédkezett. Nagy leizzadások közepette elláttam protokoll szerűen a beteget, majd miután betettem a kocsiba a beteget ezek beültek legelőre és egyedül hagytak útközben a beteggel úgy, hogy akkor láttam először infarktusost élőbe.

Egész úton attól rettegtem nehogy ránk haljon, mert ezek nem fognak hátra jönni segíteni újraélesztésbe sem.

Utána kitettük a beteget, visszaértünk az állomásra, majd átöltöztem, megköszöntem a lehetőséget, majd soha többet vissza nem tettem a lábamat arra az állomásra. Átmentem egy másikba, ahol szintén kapok önállóan feladatokat és volt már, hogy az egységvezető egyedül hagyott a beteggel, de mindig megvizsgálta a beteget előtte ő is, alaposan mérlegelt és ki is osztotta a feladatot és mondta, hogy ha bármi baj van szóljak neki.

márc. 2. 10:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Menjen fel fürdeni, mert mások szerint maga büdös." Ezzel a mondattal, meg egy pólóval és egy Baba tusfürdővel jött oda hozzám, miközben aznap fürödtem és használok is izzadásgátlót. (Több kollégám meg nem.)

Utólag kiderült, hogy a dagasztópéknek simán nem tetszik a pofám, és ezzel akart elzavarni/megalázni engem, mert simán emnyire beteg lelkű. Felmentem, lezuhanyoztam, de már rég megbántam, hogy nem mondtam fel akkor.

Azt még hozzátenném, hogy én voltam és vagyok az egyik legjobb dolgozó a cégnél. Nem a legjobb, de messze nem a legrosszabb. A dagasztóppékkel meg 11 éve kerülgetjük egymást. Se kézfogás, se köszönés, se semmi. Ja és mindem munkahelyen van olyan ember, akit kerülgethetek. Ez ilyen. Zsolti

márc. 2. 10:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!