Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tudom kideríteni hány...

Hogyan tudom kideríteni hány évesek a kollégáim?

Figyelt kérdés

Most kerültem egy új helyre. Van 2 kollégám akikről nem tudom hány évesek pontosan, a többiek sem tudjak, nem mindják el.

25 és 30 közé lőném be őket.

Ez egy nagy cég. Valahonnan meg lehet tudni hány évesek ha ők nem mondják el?

Pl van valami céges adatbázis vagy bármi ami az emberek születési idejét/korát mutatja? Vagy ezek titkos információk amiket nem lehet kiadni/nyilvánosságra hozni?

tegnap 17:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a születési évüket, azt vond ki a jelenlegi évszámból, e két szám különbsége pontosan megegyezik az életkorukkal. Remélem tudtam segíteni. :)
tegnap 19:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
B@zdmeg, inkább arra koncentrálj hogy normálisan beilleszkedj közéjük, aztán ha értelmes beszélgetőpartnernek tartanak, akkor előbb-utóbb mindenféle információmorzsákból úgyis kiderül majd hogy hány évesek, pld abból hogy mikor érettségiztek vagy diplomáztak le, hány éve házasok, stb.
tegnap 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:
és ez mégis miért fontos?! inkább húzd meg magad és örülj, hogy fogyatékosként találtál magadnak munkát.
tegnap 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!