Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 1. Allandoan lottoszamokat...

1. Allandoan lottoszamokat akar kieroszakolnines nem adok es ilyeneken sertődik.mit tegyek? 2. Ha felnézek messengerre miert irnak rám azonnal ha offline latszik csak raneztem a csevegesre? Azt látják?

Figyelt kérdés

Szeretné ha adnék szamokat neki mert lottokat adna fel. En meg nem akarok adni. De erőszakolja nagynehezen kinyogtem parat erre még írjak szamokat.

Kötelezne rá! Én meg nem akarok. Es ezen sértődik.

Az ilyen idegesitő sz.rsagait hogy kezeljem hogy hagyjon már békén nyugalomban ne idegesitsen fel? Nehigymár ne mondhassam nemet barmire is!

Vagy pl munkatárs kötelezne hogy marpedig vele menjek ki kávézni szünetre. Vagy épp vwrjam meg ha kint vagyunk még ne menjek vissza.

.aztán meg ha kereken szórom a határozott nemeket aznis csak sértődik! Meg en ne legyek ideges es elkezdene kigunyolni hogy mit idegeskedem? Ezt is hogy reagaljam le? Mondom neki nem idegeskedem, hanem TE vagy aki idegesítesz csak. Alapbol jokedvem lenne nelkuled!

Kicsinálnak.

A masik meg ha valakivel pl a messengeren megnézem miket beszeltunk korabban azonnal felhivnak vagy ramirnak.

Ilyenkor feldobna engem nekik a listába? (Online elérhetoségem ki van kapcsolva)

Csak mert nem akarok csetelni es nekem kellemetlen.

#idegesitő emberek leszerelése
ma 09:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan kollégám, aki abba is bele akart szólni, hogy milyen nyelvet tanuljak. Amikor mondtam, hogy spanyolt fogok tanulni, mondta, hogy az nagyon nem lesz jó, németet kellene tanulnom. Csak kiröhögtem és figyelmen kívül hagytam. Azért csinálják az ilyen emberek, mert a saját életük felett nincs kontrolljuk, ezért valaki másét akarják irányítani.
ma 15:01
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem a munkatarsam ir messengeren hülye is lennék kiadni magánvonalat ezeknek..

Az egy ismerősöm meg pl rég nem látott bnők meg ilyenek. Csak ugy visszanŵzek a csetre mert korabban pp kuldott vni cimet vagy állást nézni es visszakeresek. De nem irok rá semmi eleve blcsetelni se akarok. Kilépek intezem a dolgaim erre akit néztem rámír.

10. Köszi a tippeket. Meg elotte levonek is. Probálok én nyugidt maradni de multkor pl mkkor helyemre ült az egyik munkás(én irodán vagyok) mivel nem állt fel amikor felértem szünetrol a nagyon hatarozott kérésemre se, igy már joval eroteljesebben fel kellett lépnem és még ő volt végigsértve!

Az meg allandoan bunkózik. De szerintem már fegyelmiket fogok gyártani írásban az ilyen kollegaknak elvégre a munkaszerződesemben is benne van az emberi méltósagomhoz való jogom.

Vele szemben már a megfogalmazáson agyalok de van jófej jogászunk is meg munkavédelmi felügyelőség is.

Az diszkriminativ lenne ha fegyelmiket csak főnökök szórhatnának.

ma 15:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Szóval jóformán állandóan háborúkban vagyok ilyen és hasonló emberekkel.

Próbálok pedig nem komfrontálódni simán hatarotottan szórom a nemeket, és próbálok elszámolni 10 ig mielőtt kinyitom a szám.

De erőszakoskodnak tovább. Es itt szakad el nálam a cérna.

ma 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!