Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tanácsok ilyen munkahelyi...

Tanácsok ilyen munkahelyi problémára?

Figyelt kérdés

Munkanélküli vagyok külföldön, ahol berakott a munkaügyi központ melóba egy otthonba, ahol öregeket ápolnak.

Kiképzésem van.

A kollégák nagyon kedvesek voltak, ők is bevándorlók, az irányítóm sokat biztatott, de sokat is dolgoztam. Persze annyi felelősséget nem pakoltak rám, mint a gyógyszeradás, de kipótoltam más feladatokkal. Ami nehezebb is ennél, pl étkezések után az egész konyha elrámolása stb.

A főnöknő azt akarta 2 hónap után hogy tovább maradjak. Hívták is a munkaügyist is hogy ezt megbeszéljék.

Minden ok.

Mikor az irányítóm megtudta hogy maradok, 180 fokot fordult, undok lett, ő úgy értette, mert rosszul beszéli a nyelvet, hogy en februarig maradok.

Szerintem félreértett, mert mondtam neki, hogy a praktika 2 hónap. Erre azt hitte hogy csak addig kell kibírjon.

Most lehullt a maszk, dühös, csúnyán néz, folyton kötekedik.

Természetesen elmegyek jövőhéten a főnöknőhöz, hogy elejét vegyem a furkálásoknak.

Szerintetek miert viselkedik valaki így, számomra érthetetlen hogy ilyen undok ok nélkül.

Nem zavarom, nem túrom ki, ő fel van véve véglegesítve, nem befolyásolok semmit mégis utál és ki is mutatja.

2 hónapig vigyorgott, ölegetett biztatott. Nem értem ezt.

Nem sértettem meg, mindenben ráhallgattam.

tegnap 18:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem vele kell beszéljek, hanem a főnökkel. Amit megenged magának az sok, túl primitív, az agyára szállt az “praktikavezető” titulus.

Majd biztos bevallja, hogy nem bírja a pofám, mert az ő fajtáját képzelte a helyemre, ha ez az igazság, es ezaltal kockáztatja a munkahelyét is, hogy nekem megmondja a frankót!

Okos vagy nem mondom

tegnap 20:49
 12/13 anonim ***** válasza:

> számomra érthetetlen hogy ilyen undok ok nélkül.

> nem bírja a pofám, mert az ő fajtáját képzelte a helyemre

Ahhoz képest, hogy az elején még nem tudtad, miért viselkedik így, most már egész pontos képed van róla.

Honnan jött ez az új info?

tegnap 22:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Akkor megöltem az anyját es lepisiltem a családi kriptáját, az a baja.
tegnap 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!