Hogy kezeljem , mit csináljak?
Az első dolog , hogy nagyon lámpalázas vagyok , meg igazából pánik beteg is.
Holnap és holnap után munkahelyen , a vezetőség előtt és a kollégák előtt kell szerepelni és előadni.
De amióta megtudtam nem tudok aludni rosszul vagyok és teljesen ra vagyok parazva.
Mit kellene tennem vagy hogy tudnám magam betegnek tekinteni , hogy ott legyek de ne kelljen elő adnom?
Hanytassam magam, vagy mit tegyek?
Valakinek volt már ilyen ? Itthon maradni nem szeretnek mert szeretem a munkám de ez a dolog ki készít teljesen .
Ha felvettek oda, akkor alkalmasnak találtak a munkakörödhöz tartozó összes feladatra, tehát alkalmas vagy.
Ha mégsem érzed magad alkalmasnak, ezeket a hánytasd magad dolgokat felejtsd el, nem az általános suliban vagy...
Helyette a pánikbetegségedről vihetsz igazolást.
Bár bevallom őszintén én nem vágnám magam alatt a fát. Nekem is kellett olyat csinálnom amitől írtóztam, de megcsináltam inkabb, minthogy pont az ellenkezője miatt essek el egy komoly munkakörtől vagy komolyabb feladatoktól, mert hogy pánikbeteg volnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!