Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy kezeljem , mit csináljak?

Hogy kezeljem , mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az első dolog , hogy nagyon lámpalázas vagyok , meg igazából pánik beteg is.

Holnap és holnap után munkahelyen , a vezetőség előtt és a kollégák előtt kell szerepelni és előadni.

De amióta megtudtam nem tudok aludni rosszul vagyok és teljesen ra vagyok parazva.

Mit kellene tennem vagy hogy tudnám magam betegnek tekinteni , hogy ott legyek de ne kelljen elő adnom?

Hanytassam magam, vagy mit tegyek?

Valakinek volt már ilyen ? Itthon maradni nem szeretnek mert szeretem a munkám de ez a dolog ki készít teljesen .

jan. 27. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha felvettek oda, akkor alkalmasnak találtak a munkakörödhöz tartozó összes feladatra, tehát alkalmas vagy.

Ha mégsem érzed magad alkalmasnak, ezeket a hánytasd magad dolgokat felejtsd el, nem az általános suliban vagy...

Helyette a pánikbetegségedről vihetsz igazolást.

Bár bevallom őszintén én nem vágnám magam alatt a fát. Nekem is kellett olyat csinálnom amitől írtóztam, de megcsináltam inkabb, minthogy pont az ellenkezője miatt essek el egy komoly munkakörtől vagy komolyabb feladatoktól, mert hogy pánikbeteg volnék.

jan. 27. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt se felejtsd el, hogy ha nem csinálod, akkor a leépítésnel nagyobb eséllyel kerülsz lapátra, mert minek tartsanak ott valakit, aki nem tudja mindem feladatát ellátni.
jan. 27. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Figyelj, mindenki azon parázik, hogy őróla mit gondol a többi. Szóval holnap sem te leszel az ő figyelmük központja, hanem saját maguk. Ügyes leszel! Szurkolok neked!
jan. 27. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem is akartak előadást tartatni a munkahelyemen, de én megmondtam, hogy az biztosan nem fog megtörténni, mert képtelen vagyok kiállni emberek elé és beszélni. Továbbá - utólag vagyok okos - valószínűleg a munkaköri leírásomban sem volt benne, hogy nekem ilyesmit kellene csinálnom.
jan. 27. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!