Néha bántanak vagy piszkálnak az osztálytársaim, valószínűleg azért mert kicsit "más" vagyok meg zárkózott. Miért csinálják ezt? Hogyan kezeljem?
Nekem egy barátnőm van az egész osztályban. Előfordul mostanában néha hogy piszkálódnak velem, vagy cikiznek, közben egy rossz szavam nincs senkihez, csak úgy letezek és vagyok és tanulni akarok. És néha előfordul hogy ilyen attrocitások érnek, aminek nem értem az okát. De persze, biztos azért mert kicsit furcsa vagyok meg zárkózott. De ezért tényleg bántani kell valakit? Nem elég szar nekem így is, még mellé bántani is kell:(
Szerintetek mi lenne a jobb, hagyjam figyelmen kívül inkább?
Régen engem is oktalanul elkezdtek kikozositeni, bántani . Tény, kicsit másabb voltam, mint a többiek, de ezt a szüleim nyomattak, én akartam volna barátkozni.
Ha nem beszélsz, nem ismerkedsz, nem osztasz meg semmit másokkal, elkezdenek kitalálni olyat, aminek nincs is valóság alapja. ( sajnos ilyenek az emberek , ezzel nem tudsz mit kezdeni ) A végén én is olyanokat hallottam magamról, hogy csak néztem. Aztán elkezdtem ezt megszüntetni, sikerült össze barátkozni a padtarsammal, akivel azóta is barátnők vagyunk, lassan 20 éve :) Szerintem te is próbálj a számodra legszimpatikusabb lánnyal /fiúval barátkozni , nem mindenki vesz részt ezekben. Onnantól, hogy látják, te is baratkozol, nem beszélnek ki talán, legalábbis nekem ez bevallt. Onnantól meg mint egy dominó, sikerült mindenkivel barátkozni, és azóta is jó szivvel gondolok vissza az utolsó éveimre, és többekkel beszélek is. Lehet zarkozott vagy, de jót fog tenni, ha kicsit nyitsz mások felé :)
Hát mivel már mindenki úgy tekint rám mint egy céltáblára ezért ha valakivel barátkozni is akarnék, csak így lesne hogy: "ez meg mit akar itt?" Jaj, szinte látom magam előtt. Sokszor visszaszólok amúgy, de van amikor már nincs kedvem visszaszolni se, mert inkább hagyom a g.cibe
Már bocsánat a csúnya szóért de ezt nem lehet szépen megfogalmazni
Én harmas voltam. Én anno sokára de szóltam a szuleimnek, ok az osztalyfonoknek, majd az kiküldött, és a többiekkel beszélt, hogy ne bantasnak. Na ez úgy alakult, hogy a tanár előtt mindenki meglepően kedves volt, szünetben meg jött a rosszabb. Lehet csak én fogtam ki egy hozza nem értő tanárt , de sajnos van, hogy ok sem tudjak ezt megfelelően kezelni . Engem is egy pszichopata utalt, akivel egy ideig végül jó viszonyban is voltam, aztán mikor már nem volt szüksége rám szépen folytatta tovább. Én szimplán elkezdtem azokkal barátkozni, akiken láttam, hogy nem érdeklik ilyesmik, és szerencsém volt. Kérdező, remelem nálad is akad ilyesmi.
Ha pedig nem, vedd meg magad, de ne vivj ki meg több utálatot. Értelmes vissza szólás többet ér, amin esetleg elgondolkodik, ha tud.
Ha pedig tényleg ez sem jut eredményre, másik suli ..,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!