Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érdemes lenne 7e forintért...

Érdemes lenne 7e forintért balhézni a főnökkel?

Figyelt kérdés

Nagyon kínos story, őszintén szégyenlem magam miatta...

Szóval étteremben dolgozom, és nemrég volt egy sánta vendégünk, akit nekem kellett volna kiszolgálnom, de közben wcre kellett mennem, és megkértem a kolléganőm, hogy szolgálja ki helyettem. Magam sem tudom miért, de hirtelen úgy hivatkoztam rá, hogy légyszi szolgáld ki azt a "nyomorékot". A vendég ebből semmit nem hallott, mert a konyhán zajlott a párbeszéd, de a főnök épp jelen volt. Nagyon pipa volt és kiabált velem, majd azt mondta, hogyha a vendég befejezte az ebédet, akkor vigyek neki egy sütit desszertként, és mondjam, hogy a ház ajándéka. Ezen kívül az ebédért sem kell fizetnie, és arra mondjam ugyanazt. De valójában ez nem a ház ajándéka, mert nekem kellett kifizetnem az egész fogyasztását, ami 7e Ft volt. Akkor ott zavaromban/szégyenemben nem ellenkeztem, de miután itthon elmeséltem a páromnak, ő azt mondja, hogy nem tehet ilyet a főnököm, és követeljem vissza a pénzt.

jan. 27. 03:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%

Most lefog mindenki pontozni, de ez egy kamu kérdés.

Próbált már itt bárki is segíteni egy mozgáskorlátozott/fogyatékossággal szenvedő emberen? Kb sértésnek veszik, ha nagyon fontoskodóan akarsz segíteni.

Felteszem, hogy nem koldus volt, ha olyan helyre ment ahol egy adag étel meg szelet süti 7ezer ft, tehát pénze is volt az illetőnek. Mégis mire fel kapná ingyen az ételt? Itt elgondolkodhatott rajta, és biztos vagyok benne hogy 99%ban visszautasítanák a felajánlást, főleg nyomós indok nélkül.

jan. 28. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Örülj hogy ott dolgozhatsz még.
jan. 31. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!