Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mialatt az ember táppénzen...

Mialatt az ember táppénzen van nem szabad elmenni otthonról?

Figyelt kérdés
tegnap 15:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9: Azért az fontos kérdés, hogy a megosztott képen mit csináltál? Nem mindegy, hogy csak az ágyban feküdtél vagy a kanapén ültél vagy pedig haverokkal piálgattál a nappalidban.
tegnap 20:23
 12/17 anonim ***** válasza:
7@ Pont 70 évet tévedtél, 2002 nyara Isar kft , mszp , azon lehet vitatkozni azok kik utódja de akkor köze nem volt ahhoz a pártokhoz .
tegnap 21:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Az sem teljesen mindegy, hogy mivel vagy táppénzen. Influenza, vagy kéztörés, esetleg valamilyen pszchiés probléma, és az sem mindegy, hogy mi a munkaköröd. Ha mondjuk asztalos vagy, és eltöröd a kezed, nyílván nem tudsz dolgozni, de attól még egy moziba el tudsz menni, és ezzel nincs is semmi probléma. De ha influenzásan, 40 fokos lázzal fekszel otthon, akkor nem igazán mászkálunk sehova, max tényleg orvoshoz, meg boltba.
tegnap 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:
11, álltam. De nem piáltam a haverokkal, nem volt velem senki a képen.
tegnap 22:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért hívják táppénznek? A táp az étel, de mit eszel? Betefség alatt nem eszel. Vagy nem értem.
tegnap 22:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Vagy a tap szó arra vonatkozik hogy a tested táplálod piheméssel amíg gyógyulsz?
tegnap 23:03
 17/17 anonim ***** válasza:
14: És mit írtak neked az üzenetekben? Azt hogy "Mégis mit képzelsz, hogy Facebookozol meg fotót töltesz fel? Táppénz alatt az ágyat kell nyomnod a plafont bámulva!" ?
ma 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!