Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jól keresek, de utálnak a...

Jól keresek, de utálnak a munkahelyemen, mi az ésszerű döntés?

Figyelt kérdés
4 éve dolgozok ennél a cégnél, persze velem van baj és ezt elfogadom, de olyan jó nagyjából semmi végzettséggel, lusta emberként 500 ezret keresni, hogy felfoghatatlan, csippan a mobil, jön pénz és tudok fűteni, tudok enni hónap végén is húst, tudok tankolni, mert van mibe. Ennek a legérdekesebb árát fizetem, ha dolgozni kell menni görcsöl a hasam légszomjam szokott lenni meg ha úgy van sokat megyek nagy wc-re.. Mérlegelek, de nem érzem már, hogy mi a jó..

jan. 21. 03:25
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Máshol is ilyen a légkör, csak szaros 300 ezerért. Legalábbis a többségében
jan. 21. 03:48
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Az nem derült ki, hogy miért feszülten mész? Azért, mert utálnak? De miért utálnak, az se derült ki.

Más is utálja a munkahelyét, legalább időszakosan. A tüneteid súlyossága meg lehet, hogy rád jellemző és máshova is így mennél.

Szóval, mi a gondod pontosan?

jan. 21. 05:59
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Én is tiszta szívemből gyűlölöm a munkahelyemet. Minden nap sírok, alig eszek és alszok. Egyedül az vígasztal, hogy már nem kell sokat gyűjtenem eutanáziára
jan. 21. 07:08
 4/5 anonim ***** válasza:
#1 nem igaz, nálam pl nincs igy
jan. 21. 07:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy vagyok, mint a hármas, csak az eutanázia rész nincs meg.

Teljesen gyűlölöm az egészet, és most is majdnem sírok, amiért be kell mennem mindjárt a hideg, szar munkahelyemre, ami miatt állandóan meg vagyok fázva, és fel vagyok fázva. Ja, és a pénz se jó. Próbáltam váltani, de sehova nem kellek több szakmával sem.

Ezelőtt nekem is olyan munkahelyem volt, ahol félmilliót kerestem alvással, de a körülmények ott is szarok voltak, meg idióták voltak a kollégák. Egy idő után felmondtam költözés, meg az idióta kollégák miatt.

jan. 21. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!