Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Főnököm belenyúlhat az alkalma...

Főnököm belenyúlhat az alkalmazottak ebédjébe?

Figyelt kérdés
Ettem a konyhában sültet, hasáb burgonyával. A főnök megkérdezte, hogy vehet e belőle de mire azt mondtam volna, hogy igen addigra már belemarkolt (nem egy-két szemet vett.)Tök közel jött hozzám.
jan. 19. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
#10 magadfajta tanulatlan biorobotok mindent megengednek a főnöküknek.
jan. 19. 21:26
 12/18 anonim ***** válasza:
97%

10

Nem a krumpli miatt, de ahol ekkora surmó a főnök, ott lesz más is, azt meg nem kell kivárni.

jan. 19. 21:42
 13/18 anonim ***** válasza:
98%
Már ne haragudjatok, de puszta kézzel, engedély nélkül belemarkolni valaki más ebedjebe rettenetesen tirpak suttyó alpári dolog. Soha nem engedném ezt senkinek, nem is értem hogy lehet ez normális dolog itt egyeseknek. Minimum megkerdezi kérhet-e belőle és szedek neki tányérra ha igen, de már ez is pofátlanság. A kaján nem osztozunk, mindenki felnőtt ember egy munkahelyen gondoskodjon saját magáról ne más szájából nézze ki.
jan. 19. 23:22
 14/18 anonim ***** válasza:
97%
És legalább mondtad neki, hogy mit képzel? Így tesztelte azt, hogy mennyire vagy szolgalelkű. Most látta, hogy nagyon, mert nem mertél szólni azért, mert ő ilyen parasztul viselkedett. A java még csak most jön. Majd jól képen ordít, megpróbál átverni a fizetéseddel, stb. Tapasztalat.
jan. 20. 04:22
 15/18 anonim ***** válasza:
96%

Én mondtam volna neki, hogy nem az őserdőben vagyunk, próbáljon meg kultúrember módjára viselkedni.

Ha főnök, ha nem főnök.

jan. 20. 09:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő, hogy milyen válaszok vannak... én csak pislogtam volna és kulturáltan szóltam volna, hogy nem így kellene. Felmondani nem mondanék ezért fel, de figyelnék, hogy mit engedne meg magának legközelebb... Hihetetlen!
jan. 20. 17:28
 17/18 anonim ***** válasza:

#10 "pár szem sült krumpliért állást kell váltani"

Nem, nem pár szem krumpliért. Hanem a tahó, prosztó viselkedésért, és a minimális illem hiányáért.

jan. 24. 13:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Én úgy tanultam hogy ilyenkor fenyegetően morogni kell, kivillantani a fogam fehérjét és ugatni párat, ha legközelebb próbálkozik akkor megharapod.. 😃
febr. 13. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!