Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkaszerződésnél tényleg...

Munkaszerződésnél tényleg "nem kell dolgozni" csak "munkavégzésre rendelkezésre állni"?

Figyelt kérdés

Finoman rászóltam az egyik fiatal gyakornokra, hogy azért ne olyan feltűnően csinálja már a semmit, ha éppen nincs munka, erre azt mondta hogy a munkaszerződés lényege hogy őt azért fizetik hogy rendelkezésre álljon munkavégzésre, függetlenül attól hogy van e feladat vagy nincs és hogy a munkáltató feladata munkáról gondoskodni.

Azt mondja, hogy ő itt van, rendelkezésre áll.

tegnap 07:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Lehet Kérdező arra gondolt, hogy például a többieket zavarja a munkavégzésben, amit az illető csinál.

Találkoztam már "főnök kedvence", "neked semmit se kell csinálnod" típusú beosztottal, aki zenét hallgatott, ordítva énekelte, vagy éppen ordítva videotelefonált, mert fájt neki az unalom.

tegnap 10:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk igaza van...
tegnap 12:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok fiatal gyakornok, cca.30 éve dolgozom, de teljesen igazat adok neki. Ha pedig te vagy a főnök (csak abból feltételezem, hogy rászóltál), akkor ez a mondat a téged, és a cégedet is minősíti.
tegnap 13:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ultra gáz, hogy munkáltatóként még számon is kéred, hogy miért nem immitálja a munkát, amit amúgy pont neked kellene adnod neki....

Bár Mo.-n hagyományai van ennek...😋

tegnap 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!