Ingázol a munkahelyedre és ha igen, akkor mennyit?
Figyelt kérdés
Hány perc alatt érsz be, majd haza?tegnap 20:14
12/20 anonim válasza:
15-20p ajtótól ajtóig. 8 perc séta, 2 nagyon rövid metrómegálló majd 5-6 perc séta
13/20 anonim válasza:
Szomszéd városba járok dolgozni, kb 30 perc kocsival, de ez nagyon forgalom függő. Reggel van, hogy 40 perc, este 8 után előfordult már 15 perc is (száguldozás nélkül)
14/20 anonim válasza:
60-70 perc oda és vissza naponta, BKV-val.
15/20 anonim válasza:
Igen, ingázom. Hat perc oda és másik hat perc vissza biciklivel.
16/20 anonim válasza:
Már jó ideje home officeban vagyok hálisten, de az utolsó munkahelyem 2 óra volt egy irányba. Jól ki is égtem kicsit több, mint egy év alatt, mert nem volt életem.
19/20 anonim válasza:
45 perc körül. Ez két villamos és rövid séta.
20/20 anonim válasza:
Kicsivel több, mint egy óra BKV-val egy irányba, ez két busz, meg az átszállásnál általában 5-10 percet várok. Autóval 20-30 perc, de nem szeretek vezetni, viszont nagyon gondolkozom emiatt egy robogó beszerzésén, régen volt és azt szerettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!