Most tényleg én vagyok az antiszociális?
Egy faluban lévő egyesületnél dolgozom. A szomszéd faluból járok kocsival, kb 15 perc alatt vagyok itt.
2 kolléganőm pedig ingyen taxinak néz.
Az egyik nyugdíjas, heti 3 napot jár. a városból jár ki busszal. A buszmegálló gyalog kb 15 perc az irodától. Pont útba esik, ezzel nem is lenne bajom. Ha akkor járna amikor én. Ha fel kell vennem, 15perccel korábban el kell indulnom, különben ő ott fagyoskodik a buszmegállóban.
A másik pedig változó napokon dolgozik. Ő ott lakik ahol én. Ő is nyugdíjközel van. Reggel bejön vonattal (a vasút a munkahelyünktől gyalog kb 15perc szintén)
viszont minden nap ha dolgozik, mire leérek a parkolóba, ott támasztja az autóm.
1x ajánlottam fel neki, hogy hazaviszem, mert szakadt az eső, azóta minden egyes nap megvár. Hazafele a saját kocsimban fusztrálva érzem magam, olyan cigiszaga van. Napközben nem is találkozunk, nem 1x volt, hogy én nem haza mentem, ő mégis ott várt. Mert ugye nincs megbeszélve, hogy hazaviszem. Eddig csak tűrtem az egészet, de kezdenek az idegeimre menni. Főleg a2.személy.
De ha szólok, akkor félek én leszek a bunkó. Kollégával meg milyen már rosszba lenni...
köszi a válaszokat!
Igazából 2.munkahelyem.
Az elsőnél gyakorlatilag egyedül dolgoztam. Ott sosem volt olyan, hogy konfliktusba kerüljek egy kollégával.
Utána 5 évet otthon voltam a gyerekekkel.
Itt 1 éve dolgozok, itt sokan vagyunk, nekem ez is fura. Nem akarok rosszbalenni senkivel, de na.
Két idősebb nő megszokta a jót:)
Sajnos sok emberrel ezt teszi az idősödés, nem érzik, hogy pofátlanság ez, mert a fizikai nehézségek felülírják ezt.
Egy ismerősömnek egy barátnője egyszer felajánlotta, hogy aludjon nála, mert neki közelebb van az otthona a városhoz:)
Ebből rendszer lett, rendszeresen eljátssza, hogy, elindul a buszmegállóba, majd lekési az utolsó buszt:)
Aztán ilyen heti 2-3 éjszakát mindig nála tölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!