Most tényleg én vagyok az antiszociális?
Egy faluban lévő egyesületnél dolgozom. A szomszéd faluból járok kocsival, kb 15 perc alatt vagyok itt.
2 kolléganőm pedig ingyen taxinak néz.
Az egyik nyugdíjas, heti 3 napot jár. a városból jár ki busszal. A buszmegálló gyalog kb 15 perc az irodától. Pont útba esik, ezzel nem is lenne bajom. Ha akkor járna amikor én. Ha fel kell vennem, 15perccel korábban el kell indulnom, különben ő ott fagyoskodik a buszmegállóban.
A másik pedig változó napokon dolgozik. Ő ott lakik ahol én. Ő is nyugdíjközel van. Reggel bejön vonattal (a vasút a munkahelyünktől gyalog kb 15perc szintén)
viszont minden nap ha dolgozik, mire leérek a parkolóba, ott támasztja az autóm.
1x ajánlottam fel neki, hogy hazaviszem, mert szakadt az eső, azóta minden egyes nap megvár. Hazafele a saját kocsimban fusztrálva érzem magam, olyan cigiszaga van. Napközben nem is találkozunk, nem 1x volt, hogy én nem haza mentem, ő mégis ott várt. Mert ugye nincs megbeszélve, hogy hazaviszem. Eddig csak tűrtem az egészet, de kezdenek az idegeimre menni. Főleg a2.személy.
De ha szólok, akkor félek én leszek a bunkó. Kollégával meg milyen már rosszba lenni...
Hasolnóba mi is belefutottunk.
A végén már majdnem úgy nézett ki hogy ha arra megyünk ha nem menjünk már vigyük el.
Mi úgy tudtuk megszüntetni, hogy menni kell máshova is..
Azért kényelmetlen mert a munkahely is egy, meg a lakás is közel van.
Kis sértődés volt, de úgy voltunk vele hogy az legyen az ő baja.
Itt nem is a pénzről volt szó, hanem nincs az embernek kedve mindíg elviselni valakit
Szerintem nem kell ennyire félni a "konfliktusoktól".
Engem boldog boldogtalan hívogatott, amikor kocsim lett, hogy ide, oda vigyem el. Én simán közöltem, hogy nem vagyok taxi. Igen, megsértődtek. De jobb volt, mint magamban bosszankodni. Ők meg lenyugodtak és leszoktak róla.
Aki egy faluban lakik velem. Ma kiakasztott. 40 fokos lázzal van benn dolgozni, úgy köhög majdnem megfullad.
Mikor mentem át az ebédért, megkeresett, hogy akkor ma fél4? (kivételesen megkeresett) mert rosszul van, nincs kedve ma vonatozni.
Itt eldurrant az agyam, én hurcibáljam őt betegen, hogy lefertőzzön? utána meg én a 2 kisgyerekemet?
Mondatm neki, nem megy, fogorvoshoz megyek munka után (ami igaz is, igaz hazamegyek és este megyek vissza) még majdnem kiakadt, hogy: Már megint?!?! 2 hete voltam....
sarkonfordultam és otthagytam.
Annyiból lesz kellemetlen, hogy lényegében pár házzal arrébb lakik mint én.
Én ha elindulok haza kocsival, összeszedem az oviba a gyerekeket, onnan megyünk haza, ő pont akkor sétál haza a vonatról, látja hogy hazamegyek.
Ügyes vagy, helyesen tetted!
Ha meglátja, és fel is rója, akkor meg mondd meg neki, hogy bakker, beteg, rád ne ragassza. Eszem megáll.
De kedves... Akár naponta is elmehetnél a fogorvoshoz, semmi köze hozzá.
Pofátlanság határa. Én legközelebb simán a képébe mondanám, hogy "Nem, mert csak", aztán puffogjon nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!