Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki lenne az emberek szemében...

Ciki lenne az emberek szemében ha kukázni járnék?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem, szeretném megpróbálni idéntől, hogy kukázni járok munka után, és/vagy szabadidőmben. 50 Forintos palackokat keresni, azokat visszaváltani, vagy bármi hasznos dolgot keresni, legyen az ruha, élelmiszer, stb. Arra gondoltam, ezzel egyfelől sokat tudnék spórolni, másfelől teszek a környezetért is. Egyébként van rendes jövedelmem, és életem, de szeretnék takarékosabb lenni, és megbecsülni a jövedelmem, ezért választanám mellékszálon a kukázást.

Mit gondoltok, ez ciki dolog? Arra gondolok, esetleg szembejön egy ismerős.

jan. 1. 23:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%

Nem tök mindegy?

Már a hatvanas évek óta, ha nem régebben vannak ilyenek. Még neve is van, dumpster dive, lefordítva kukabúvárkodás:

[link]

jan. 1. 23:56
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Én nem kockaztatnék, ha lebuksz nagyon gáz. Plusz azok az üvegek lehet valakinek jobban kellenek, én a helyedben inkább másodállást keresnèk
jan. 1. 23:57
 3/20 anonim ***** válasza:
98%
Hol akarsz flakonozni (?) mert Bp-en egész csövesmaffiák erre álltak rá nem biztos hogy jó ötlet ha a területükön guberálsz.
tegnapelőtt 00:01
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb mindenki figyelmen kívül hagyja én nyíregyházán csináltam a legtöbb 1200 volt amit kerestem vele egy nap. Mert nagyon sokan csinálják. Ki kell tapasztalni hogy mikor járnak a többiek és előttük össze szedni különben nem sok értelme van
tegnapelőtt 00:17
 5/20 anonim ***** válasza:
47%

Semmi gond, rólam sem gondolja senki, hogy kukázok, másik városba járok át ( szabadjegyem van, ingyen utazok ) kiszedem a palackokat, leadom és ilyen 2500 forint-al gazdagabb vagyok megvan 2 óra alatt, vágás biztos kesztyüt vettem meg van nálam egy gázspray mert egyszer megtámadtak , igen a csövesmaffia erre van ráállva most nagyon. Én csak azért csinálom mert korán sötétedik, meg drága a rezsi és amíg nem vagyok otthon nem kell fűteni , továbbá mozgok és van kis pénzem hónap végére, jó érzés nem 5 napos kenyeret kifagyasztani és simán vaj helyett paprikát is rárakni fizetés előtt.

Nem gondoltam volna 10 éve, hogy viszonylag jó munkahely mellett itton 13C-ba remegve a hidegtől munkaidő után kukázni fogok eljárni, hogy jobb legyen, ezt írtam egy külföldi forumon és betámadtak, hogy hazudok, küldtem videót, képeket és utána meg ki voltak akadva, hogy mit keresünk mi még ebben a nulla, sz4r országban, mondtam, hogy én kitartok, remény ami visszafog.

tegnapelőtt 00:51
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem eléggé az lenne és állandó pletykatéma lenne, ha kiderül. Inkább ne hangoztasd.
tegnapelőtt 03:17
 7/20 anonim ***** válasza:
18%

Akinek fontos vagyok,az ezutan is kedvel,ha megtudja rolam. En ruhakat szoktam igy szedni magamnak.

Nem erdekel az ismerosok velemenye.

tegnapelőtt 03:39
 8/20 anonim ***** válasza:
70%

Eléggé kinézik az ilyen embereket.

Max egy hajléktalannál elfogadható ez.

Őket megértem.

1. Összetűzésbe kerülhetsz másokkal, pl munkakerülő vagy hajléktalan guberálók, akik között vannak erőszakosak.

2. Aki kidobja az nem nagyon nézi milyen állapotban, tehát sokat be sem vesz a gép.

3. A kukázás közben betegségeket kaphatsz el.

4. A lomizás-Nagy kincsekre nem fogsz bukkanni.

Egy jóléti országban talán sok használható dolgot kidobnak, de nálunk ami a szemétbe kerül jó eséllyel okkal.

5. Túl sok energiát fektetsz bele, minimális nyereséggel.

6. Ha a környéken csinálod, kinéznek, lenéznek.

tegnapelőtt 04:13
 9/20 anonim ***** válasza:
93%
Ha olyannyira nem szorulnék rá, akkor meghagynám másnak.
tegnapelőtt 06:00
 10/20 anonim ***** válasza:
29%
És azért nem csinálod mert másnak nem tetszik?
tegnapelőtt 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!