Ciki lenne az emberek szemében ha kukázni járnék?
Úgy döntöttem, szeretném megpróbálni idéntől, hogy kukázni járok munka után, és/vagy szabadidőmben. 50 Forintos palackokat keresni, azokat visszaváltani, vagy bármi hasznos dolgot keresni, legyen az ruha, élelmiszer, stb. Arra gondoltam, ezzel egyfelől sokat tudnék spórolni, másfelől teszek a környezetért is. Egyébként van rendes jövedelmem, és életem, de szeretnék takarékosabb lenni, és megbecsülni a jövedelmem, ezért választanám mellékszálon a kukázást.
Mit gondoltok, ez ciki dolog? Arra gondolok, esetleg szembejön egy ismerős.
Nem tök mindegy?
Már a hatvanas évek óta, ha nem régebben vannak ilyenek. Még neve is van, dumpster dive, lefordítva kukabúvárkodás:
Semmi gond, rólam sem gondolja senki, hogy kukázok, másik városba járok át ( szabadjegyem van, ingyen utazok ) kiszedem a palackokat, leadom és ilyen 2500 forint-al gazdagabb vagyok megvan 2 óra alatt, vágás biztos kesztyüt vettem meg van nálam egy gázspray mert egyszer megtámadtak , igen a csövesmaffia erre van ráállva most nagyon. Én csak azért csinálom mert korán sötétedik, meg drága a rezsi és amíg nem vagyok otthon nem kell fűteni , továbbá mozgok és van kis pénzem hónap végére, jó érzés nem 5 napos kenyeret kifagyasztani és simán vaj helyett paprikát is rárakni fizetés előtt.
Nem gondoltam volna 10 éve, hogy viszonylag jó munkahely mellett itton 13C-ba remegve a hidegtől munkaidő után kukázni fogok eljárni, hogy jobb legyen, ezt írtam egy külföldi forumon és betámadtak, hogy hazudok, küldtem videót, képeket és utána meg ki voltak akadva, hogy mit keresünk mi még ebben a nulla, sz4r országban, mondtam, hogy én kitartok, remény ami visszafog.
Akinek fontos vagyok,az ezutan is kedvel,ha megtudja rolam. En ruhakat szoktam igy szedni magamnak.
Nem erdekel az ismerosok velemenye.
Eléggé kinézik az ilyen embereket.
Max egy hajléktalannál elfogadható ez.
Őket megértem.
1. Összetűzésbe kerülhetsz másokkal, pl munkakerülő vagy hajléktalan guberálók, akik között vannak erőszakosak.
2. Aki kidobja az nem nagyon nézi milyen állapotban, tehát sokat be sem vesz a gép.
3. A kukázás közben betegségeket kaphatsz el.
4. A lomizás-Nagy kincsekre nem fogsz bukkanni.
Egy jóléti országban talán sok használható dolgot kidobnak, de nálunk ami a szemétbe kerül jó eséllyel okkal.
5. Túl sok energiát fektetsz bele, minimális nyereséggel.
6. Ha a környéken csinálod, kinéznek, lenéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!