Várjátok már, hogy újra találkozzatok a kollégákkal?❤️
Figyelt kérdés
Elmeséljétek, kivel mi történt az ünnepek alatt, újra együtt nevessetek, szórakozzatok?😊jan. 1. 18:50
2/14 anonim válasza:
Neeem...kedvelem őket, de jóból is megárt a sok.
3/14 anonim válasza:
a hátam közepére se ! az egyiket se!! ha sose látnám őket többet az lenne a legjobb.
4/14 A kérdező kommentje:
Az baj, ha én várom?🥹 Vannak egyébként barátaim, a családommal is jó a viszony, szóval nem arról van szó, hogy a kutya sem szól hozzám a munkahelyen kívül.
jan. 1. 19:09
5/14 anonim válasza:
Remélem nem az én kollégám vagy!?😂😂
Kicsit várom és igen amúgy megbeszéljük a történteket!
6/14 anonim válasza:
igen, alig várom látni az arcukat, mikor holnap közlöm, hogy felmondok :D
7/14 anonim válasza:
Nem, mert nem szeretem a small talk-okat.
8/14 anonim válasza:
Mondjuk én dolgozni járok be, nem szorakozni. Gyermekjoletnel éhező bántalmazott gyerekekkel és szülőkkel foglalkozunk napi szinten, szórakozást a nincs időnk..
9/14 anonim válasza:
Nem. Alapból sem nagyon, mert nem volt köztük túl gördülékeny a kommunikáció, azért sem, mert ők is most fognak szembesülni azzal, hogy jelentkeztem egy másik munkahelyre.
10/14 anonim válasza:
A f***t. Hétfőn és kedden is dolgoztunk, ma otthon volt mindenki (bár a főnökség nyígott, hogy jó pénzért, túlórában be kellene jönni pár embernek, de értésükre lett adva, hogy az senkinek sem lesz jó), holnap megint megyünk. Nem nagyon lesz mit megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!