Állásinterjú, majd 1 hét alkalmi munka után mondják, hogy 2 hét múlva keressük egymást munka ügyben, az mit jelent ?
Figyelt kérdés
dec. 29. 10:20
1/9 A kérdező kommentje:
Főállásban akarok a cégnél dolgozni, erre azt mondja a főnök, hogy majd beszélhetünk róla, keressük egymást. Ebből szerintetek lesz hosszútávú munkahely, vagy még gondolkozik a főnök, felvegyenek e egyáltalán ?
dec. 29. 10:22
2/9 anonim válasza:
Ez az E. M. L. Ő. kategória, - jobb, ha lapozol!
3/9 anonim válasza:
Azt hogy ne számíts a munkára, az alső aki "kap az mar", oda kell menni dolgozni,a hitegetőket nem kell komolyan vennni!
4/9 A kérdező kommentje:
Munkaügyön mindenki Szabina lesz januárig. Senki nem fog azért bemenni dolgozni, hogy az én felvételemmel foglalkozzon. De ez a keressük egymást érdekes megfogalmazása a felvételi procedúrának.
dec. 29. 11:14
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy más embert is behív. Nekem egyszer így 3 próbanap után mondták, hogy most már más jelentkezőket is behívnak (engem hívtak elsőnek). Utána 1,5 hónap múlva jelentkeztek, hogy akkor szerződnének, de mondtam, kösz, már rég van másik állásom.
6/9 A kérdező kommentje:
Majd értesítjük 2 hét múlva, igen, vagy nem. De lehet nem keressük soha többet. Majd értesítjük duma szintű szöveg ez
dec. 29. 12:14
7/9 A kérdező kommentje:
De kereshetem őket én is, hogy mást vettek fel, jó álláskeresést ....
dec. 29. 12:17
8/9 anonim válasza:
Ja szívás.
Max azt lehet bekamuzni a főnöknek, hogy nem tudsz 2 hetet várni, mivel több ajánlatot is kaptál.
9/9 A kérdező kommentje:
Több embert akarnak felvenni, nem csak engem.
dec. 29. 13:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!