Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjú, majd 1 hét...

Állásinterjú, majd 1 hét alkalmi munka után mondják, hogy 2 hét múlva keressük egymást munka ügyben, az mit jelent ?

Figyelt kérdés
dec. 29. 10:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Főállásban akarok a cégnél dolgozni, erre azt mondja a főnök, hogy majd beszélhetünk róla, keressük egymást. Ebből szerintetek lesz hosszútávú munkahely, vagy még gondolkozik a főnök, felvegyenek e egyáltalán ?
dec. 29. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Ez az E. M. L. Ő. kategória, - jobb, ha lapozol!
dec. 29. 10:52
 3/9 anonim válasza:
66%
Azt hogy ne számíts a munkára, az alső aki "kap az mar", oda kell menni dolgozni,a hitegetőket nem kell komolyan vennni!
dec. 29. 10:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Munkaügyön mindenki Szabina lesz januárig. Senki nem fog azért bemenni dolgozni, hogy az én felvételemmel foglalkozzon. De ez a keressük egymást érdekes megfogalmazása a felvételi procedúrának.
dec. 29. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy más embert is behív. Nekem egyszer így 3 próbanap után mondták, hogy most már más jelentkezőket is behívnak (engem hívtak elsőnek). Utána 1,5 hónap múlva jelentkeztek, hogy akkor szerződnének, de mondtam, kösz, már rég van másik állásom.
dec. 29. 11:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Majd értesítjük 2 hét múlva, igen, vagy nem. De lehet nem keressük soha többet. Majd értesítjük duma szintű szöveg ez
dec. 29. 12:14
 7/9 A kérdező kommentje:
De kereshetem őket én is, hogy mást vettek fel, jó álláskeresést ....
dec. 29. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja szívás.

Max azt lehet bekamuzni a főnöknek, hogy nem tudsz 2 hetet várni, mivel több ajánlatot is kaptál.

dec. 29. 12:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Több embert akarnak felvenni, nem csak engem.
dec. 29. 13:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!