Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Főnök fuvarozza az asszisztens...

Főnök fuvarozza az asszisztensét. Több lehet köztük mint munkakapcsolat?

Figyelt kérdés
Eddig csak hazafelé fuvarozta, ma együtt is érkeztek munkába. A főnök szokott neki teát/kávét készíteni, ami szerintem elég fura, mert inkább fordítva szokás.
dec. 31. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem több.
dec. 31. 21:56
 2/8 anonim válasza:
80%
Férfi a főnök és az asszisztens nő?
dec. 31. 22:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, fiatalabb nő
dec. 31. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak kefélnek, semmi több.
dec. 31. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Ugyanez a felállás volt a mi cégünknél is.

Mindkettőnek volt párja fixen, de dugtak egymással is. Jellemzően üzleti úton, vagy mikor másik telephelyre látogattak.

A nő úgy próbálta leplezni, hogy sokat beszélt, flörtölt a többi férfival is a munkahelyen. A főnök pedig nagyon hivatalosra vett vele a figurát. Többször úgy tett, mintha x infót nem tudna csajról, pedig minden nap együtt utaztak. De nyilvánvaló volt a dolog, mert túljátszották a szerepet.

Mikor észrevették, hogy valamit sejtek, akkor átmentek a céges chat programra és az érzékeny témákat ott beszélték meg.

Itt jöttem rá, hogy az ember mennyi nonverbális jelet ad, mikor nem természetesen viselkedik, hanem meg kell gondolni minden egyes mozdulatát, vagy, hogy mit mondjon. Természetellenesnek hat és kibukik.

dec. 31. 22:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Nálunk tudtommal mindkettő szingli, úgyhogy ilyen probléma nincs hogy csalják a párjukat
tegnapelőtt 09:52
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Akkor majd ki fog alakulni. Szerintem ebbe nem kell beleszólni.
tegnapelőtt 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
81%
Alkalminál több nem lesz köztük.
tegnapelőtt 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!