Mi a teendő, hogy ha munkahelyemen a lelkemet kiteszem, mindent beleadok és csak a pletykát meg a rosszat hallom magamról?
Munkahelyemen nagyon sokat dolgoztam,(MÁV jegyvizsgáló munkakör) minél többet mentem, hulla fáradt voltam, még más munkáját is megcsináltam pluszban, hogy él dolgozó legyek.
Erre mi van?
Ezeket hallom vissza:
Munka közben piálsz, nem dolgozol rendesen, alszok munkaközben.
Szomszédom rákérdezett egyik munkatársamra, hogy a Gipsz Jakab nálatok van? Az meg röhögve mesélte ,hogy igen egy lusta gyerek alszik munka közben. Közben meg annyikat mentem munka közben Ez a szomszéd meg anyám előtt, röhögve meséli ő is, anyukám meg sírva fakadt, nevelőapám meg azóta is ezen lovagol. Meg ebben nem lehet elfáradni, lusta féreg vagyok.
Aki betanított annak mondják, hogy beszélgessen el velem ,hogy munka közben ne piáljak.
Anyukám, meg nevelőapám mindig másoknak jobban hitt, meg ő náluk mindig az számított mások véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!