Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a teendő, hogy ha munkahely...

Mi a teendő, hogy ha munkahelyemen a lelkemet kiteszem, mindent beleadok és csak a pletykát meg a rosszat hallom magamról?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen nagyon sokat dolgoztam,(MÁV jegyvizsgáló munkakör) minél többet mentem, hulla fáradt voltam, még más munkáját is megcsináltam pluszban, hogy él dolgozó legyek.

Erre mi van?

Ezeket hallom vissza:

Munka közben piálsz, nem dolgozol rendesen, alszok munkaközben.

Szomszédom rákérdezett egyik munkatársamra, hogy a Gipsz Jakab nálatok van? Az meg röhögve mesélte ,hogy igen egy lusta gyerek alszik munka közben. Közben meg annyikat mentem munka közben Ez a szomszéd meg anyám előtt, röhögve meséli ő is, anyukám meg sírva fakadt, nevelőapám meg azóta is ezen lovagol. Meg ebben nem lehet elfáradni, lusta féreg vagyok.

Aki betanított annak mondják, hogy beszélgessen el velem ,hogy munka közben ne piáljak.

Anyukám, meg nevelőapám mindig másoknak jobban hitt, meg ő náluk mindig az számított mások véleménye.

dec. 29. 08:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen váltott műszakos melót ott is hagytam 1,5 év után, mert kikészültem attól, hogy egyszer reggel 6-ra mefyek, egyszer hajnali 2-re esek haza, egyszer 12 órát letolok, egyszer éjszakátom, etc. Már a hangulatomra kihatott, lobbanékojy voltam, mindenen hamar felkaptam a vizet.
dec. 29. 17:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem mozog, ill. mozgott soha életében abban, amit vázoltam a 9. válaszomban, annak fogalma nincs ezekről a létező lehetőségekről. Konkrétan ismerek is olyan embert, akit nehezen vettek fel egy munkára, ahol éjszakáznia kellett volna és egy hét után feladta, mert azt sem tudta már ennyi eltelt idő távlatában, hogy merre van arccal, - vasárnap reggel elkezdte keltegetni a lányát, hogy induljon iskolába. Teljesen kikészült és ezért ki is lépett erről a munkahelyről, - pénzzel kellett dolgoznia, nem volt mese! Vannak akik nem is bírják ezt és vannak, akik csak bizonyos korlátok között. Én 1987 óta csinálom ezt - nagyjából három évnyi kihagyással, amikor önhibámon kívül váltam munkanélkülivé. Ennyi rutinnal is megérzem azért, ha letolok három egymást követő hetet, szervezetlen összevisszaságban! Az ilyen körülmények összességének feldolgozásához is kell egy adottság!
dec. 29. 17:35
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
Ne vedd komolyan, sokan póker arccal szórakoznak másokkal. Nekem megvoltak a pozíciómhoz a vizsgáim a főnöknek nem tetszett hogy nő műszaki területen dolgozni akar. Fegyelmit csinált hamis indokokra hivatkozva, pedig mindig is egy visszafogott, szabálykövető ember voltam. Beültetett velem szembe egy cigány kölköt, aki csak lébecol, nem csinál semmit, neki körbe nyalják a seggét, pedig fiatalabb is, rusnyább is.. de tőle nincs kisebbrendűségi komplexusa a vezető mérnököknek. Szét kell trollkodni az egészet, mert igazságtalan dolgok ellen nincs jobb módszer. Amúgy mással is ezt csinálják, ezzel próbálják fegyelmezni, kiismerni, irányítani a munkaerőt szerintem..
dec. 30. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!