Mennyi idős korára tudja már azt biztosra eldönteni egy ember, hogy mi legyen a hivatása?
Figyelt kérdés
Mondjuk úgy 30 éves koráig már ezt illő lenne mindenkinek eldöntenie? Hogy van ez?
Ismerek olyan embert, aki már 14 évesen eldöntötte ezt. Én magam meg még 27 évesen is váltottam.
Lehet ezt eröltetni az embereknél, vagy inkább hagyni kell, hogy saját maguk megtalálják azt, ami iránt érdeklődnek?
Kiknek lenne a feladata az, hogy segítsék az egyént, hogy jó döntést tudjon hozni ebben a kérdésben? Szülők, tanárok?
ma 03:18
1/4 anonim válasza:
Nem egyformák az emberek, van aki 18 éves korára tudja, van aki még 50 évesen sem. Aki 14 évesen tudja, az valójában nem is tudja szerintem, és csak sejti, és bármi jöhet utána, ami miatt máshogy viszonyul az addigi elhatározásához. A régi általános iskolai osztályomba senki se maradt meg abban a szakmában aminek akkor tanult, csak akik gimnáziumba mentek, és később szereztek szakmát/hivatást.
3/4 anonim válasza:
Van aki gyerekként már tudja...van aki időközben ébred rá és van aki soha...
Ha nincs semmi ami vonzana...akkor várni kell ..még nem futottál össze vele...
4/4 anonim válasza:
36 évesen se tudom. Szerintem nincs olyan hogy hivatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!