A munkahelyeken miért ilyen bunkók, türelmetlenek sokszor
a betanulókkal?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem ilyesmire gondoltam, hogy nyalják fényesre a valagam. Hanem mintha a legelején éreztetnék, hogy nem vagyok a csapat tagja, vagy beszólogatnak, rámripakodnak. Nem értem, miért van így. Több helyen is ezt tapasztaltam. Hogy tudnék acélidegeket növeszteni, hogy ne vegyem magamra ezeket?
Nekem is ezt kellett volna. Mi kedvesek cukik voltunk az újjal pár nap után meg elkezdett mobbingolni, lehord a főnöknek a hátam mögött, meg ilyeneket csinál.
Nem lett volna szabad nyitni felé egyáltalán.
dec. 15. 12:25
2/11 anonim válasza:
Meg kell mutatni ki a jaszkari meg kinek kell majd a cigit adni
dec. 15. 12:55
3/11 anonim válasza:
1: Aham. Tehát mert egyvalaki visszaélt a kedvességetekkel, ezért úgy döntöttetek, hogy mostantól inkább mindenkivel bunkók lesztek? Tipikus magyar munkahelyi mentalitás.
dec. 15. 13:22
4/11 anonim válasza:
Milyen munkahelyeken dolgozol? Gondolom, nem irodában. Ez inkább gyárakban, és segédmunkában meg hasonló helyeken jellemző. Főleg, ha jóval fiatalabb vagy náluk.
dec. 15. 13:23
5/11 anonim válasza:
Sok a frusztrált ember és/vagy az olyan, akinek nincs túl nagy türelme, már pedig a betanulókhoz kell az utóbbi, amiket rajtuk vezetnek le. Van, akit idegesít, hogy rá tukmálták a betanítandó munkaerőt, amiért valószínűleg pénzt sem kap pluszban, pedig plusz feladat egy darabig, így az újoncra haragszanak ezért.
Nem azt mondom, hogy biztosan benned van a hiba, azonban ez sem zárható ki, ha rendszeresen probléma ez nálad.
dec. 15. 14:24
6/11 anonim válasza:
5: De az ilyenek miért nem mondják meg a főnöknek, hogy szeretnének valami kis pluszt a betanításért?
dec. 15. 15:39
7/11 anonim válasza:
#6 mondják... főnökség válasza: (mosolyogva persze) nem jár érte semmi plusz juttatás.
dec. 15. 18:11
8/11 anonim válasza:
7: Pedig én úgy tapasztaltam, hogy általában abszolúte ki nem nyitják a szájukat ezügyben, csak utólag panaszkodnak, hogy semmi juttatást nem naptak. Pedig semmibe nem kerülne. Nyilván nem fogják kirúgni őket azért, mert meg merték kérdezni. És a normálisabb főnökökkel ha pénzt nem is, legalább 1 nap extra jutalomszabit ki lehet alkudni.
dec. 15. 18:41
9/11 anonim válasza:
4. Velem irodában is volt ilyen :/ meg egy kávézóban.
Hát amúgy szerintem ők alapból türelmetlenek, csak nincs más, aki betanítaná az újakat és rásózták a feladatot, neki rohadtul nincs kedve ehhez, úgyhogy leveri rajtad, hogy egy türelmetlen szar :D
dec. 15. 19:08
10/11 Senior Séf válasza:
Mindenkinek stresszel van teli az élete, kérdező. És ha nem lenne elég az evidens stresszforrásokból, mint befizetetlen számlák, forgalmi dugók, főnökünk/párunk raplijai, még ott vannak a rejtett, csendes stresszfaktorok, mint a bolti vackoktól képződő bélrendszeri diszfunkciók, behintázó vércukor, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!