A munkahelyeken miért ilyen bunkók, türelmetlenek sokszor a betanulókkal?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem ilyesmire gondoltam, hogy nyalják fényesre a valagam. Hanem mintha a legelején éreztetnék, hogy nem vagyok a csapat tagja, vagy beszólogatnak, rámripakodnak. Nem értem, miért van így. Több helyen is ezt tapasztaltam. Hogy tudnék acélidegeket növeszteni, hogy ne vegyem magamra ezeket?ma 12:20
1/6 anonim válasza:
Nekem is ezt kellett volna. Mi kedvesek cukik voltunk az újjal pár nap után meg elkezdett mobbingolni, lehord a főnöknek a hátam mögött, meg ilyeneket csinál.
Nem lett volna szabad nyitni felé egyáltalán.
2/6 anonim válasza:
Meg kell mutatni ki a jaszkari meg kinek kell majd a cigit adni
3/6 anonim válasza:
1: Aham. Tehát mert egyvalaki visszaélt a kedvességetekkel, ezért úgy döntöttetek, hogy mostantól inkább mindenkivel bunkók lesztek? Tipikus magyar munkahelyi mentalitás.
4/6 anonim válasza:
Milyen munkahelyeken dolgozol? Gondolom, nem irodában. Ez inkább gyárakban, és segédmunkában meg hasonló helyeken jellemző. Főleg, ha jóval fiatalabb vagy náluk.
5/6 anonim válasza:
Sok a frusztrált ember és/vagy az olyan, akinek nincs túl nagy türelme, már pedig a betanulókhoz kell az utóbbi, amiket rajtuk vezetnek le. Van, akit idegesít, hogy rá tukmálták a betanítandó munkaerőt, amiért valószínűleg pénzt sem kap pluszban, pedig plusz feladat egy darabig, így az újoncra haragszanak ezért.
Nem azt mondom, hogy biztosan benned van a hiba, azonban ez sem zárható ki, ha rendszeresen probléma ez nálad.
6/6 anonim válasza:
5: De az ilyenek miért nem mondják meg a főnöknek, hogy szeretnének valami kis pluszt a betanításért?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!