Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most akkor a főnököm rám...

Most akkor a főnököm rám hajtott, vagy csak félreértem a jeleket?

Figyelt kérdés
38 éves pasi vagyok. Erőteljes, de kissé mackós a testalkatom. Nem vagyok sem jóképű, sem nagyon magas. Néhány hónapja új munkahelyre kerültem. A műszakvezetőm egy negyvenes, átlagos nő. Amikor csak teheti, állandóan ott van mellettem a munkaterületen és dumál velem mindenféléről. Mindig valami ürüggyel érkezik, aztán ott ragad és ilyenkor egész sokáig diskurálunk. Beszél mindenféléről, hogy mit főzött, hova szeretne eljutni egyszer, hogy nemrég vált el a férjétől, akivel nagyon rossz volt a házassága. Szeretek vele beszélgetni, csak furcsállom, hogy annyit foglalkozik velem. A kollégák között már az terjed, hogy biztos kefélgetem. Vajon tényleg rám mozdult a főnököm? Nincs párom és, mint nő bejön nekem a stílusa és a kisugárzása miatt, de úgy hallottam az ilyen dolgok nem sülnek el jól. De mi van, ha működne köztünk a kémia? Erősen bizonytalan vagyok ebben a kérdésben.

#főnök #rámhajt
dec. 11. 22:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én a helyedben azért érdeklődnék a régebb óta ott dolgozóktól. Nálunk is van ilyen elvált főnöknő, mindenkinek felajánlja magát. Csak óvatosan.
dec. 12. 13:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Munka helyett a szexszel foglalkoztok egy munkahelyen. Ciki.
dec. 12. 13:25
 13/16 A kérdező kommentje:

10-es. Érdekes módon azért sosem magyarázkodnak, hogy milyenek a munkakörülmények? Tudom az ilyen meetingeken a fizikai dolgozók, csak számok egy papíron, úgyhogy innentől felőlem arról magyarázkodnak, amiről csak akarnak. Próbálja ki egyszer milyen lejönni az Olümposzról a pórnép közé, és akkor talán nem beszél olyan magas lóról, mint te :)

Egyébként, ha valaki még olvassa ezt a bejegyzést, munka után elhívtam kávéra, meg sétálni. Hosszas csókkal fejeződött be a randi vége.

dec. 13. 00:40
 14/16 anonim ***** válasza:
#13: Azt már legalább tudjuk, miért látod olimposzi magasságoknak a vezetést xd
dec. 13. 07:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, én ugyanúgy a pórnép közé tartozok ha te magad annak tartod. Viszont nekem a munka és az elvárt számok az első, hiszem, hogy én hozzájárulhatok a cégem sikeréhez azzal ha mindent beleadok. Tudom hogy ez a morál mutyisztánban nem sikk, de ezért hadd ne én kérjek elnézést :)
dec. 14. 21:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy nagyon szép történet. van akinek szerencsét hoz a péntek 13.

Én azt mondom Kérdező, hogy csináld tovább, amibe belekezdtél és majd idővel keféld be magad egy sokkal jobb munkahelyi pozícióba. Lassan, de biztosan.

Büszke vagyok rád és valahol irigykedem is!

dec. 14. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!