Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most akkor a főnököm rám...

Most akkor a főnököm rám hajtott, vagy csak félreértem a jeleket?

Figyelt kérdés
38 éves pasi vagyok. Erőteljes, de kissé mackós a testalkatom. Nem vagyok sem jóképű, sem nagyon magas. Néhány hónapja új munkahelyre kerültem. A műszakvezetőm egy negyvenes, átlagos nő. Amikor csak teheti, állandóan ott van mellettem a munkaterületen és dumál velem mindenféléről. Mindig valami ürüggyel érkezik, aztán ott ragad és ilyenkor egész sokáig diskurálunk. Beszél mindenféléről, hogy mit főzött, hova szeretne eljutni egyszer, hogy nemrég vált el a férjétől, akivel nagyon rossz volt a házassága. Szeretek vele beszélgetni, csak furcsállom, hogy annyit foglalkozik velem. A kollégák között már az terjed, hogy biztos kefélgetem. Vajon tényleg rám mozdult a főnököm? Nincs párom és, mint nő bejön nekem a stílusa és a kisugárzása miatt, de úgy hallottam az ilyen dolgok nem sülnek el jól. De mi van, ha működne köztünk a kémia? Erősen bizonytalan vagyok ebben a kérdésben.

#főnök #rámhajt
tegnap 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jókat beszélgettek, esetleg hívd el egy kávéra, és megtudod (remélem).
tegnap 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ilyeneket is elmond hogy már egyedülálló mert rossz volt a házassága akkor már akarhat tőled valamit.

És ha nem akartok alapot adni hazug konteóknak pletykáknak akkor ne nagyon reklámozzátok a kapcsolatotokat, ezt már sajnos saját élményeim alapján tanácsolom.

tegnap 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
A főnököd férfi?
tegnap 23:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

#3 leírta, hogy egy negyvenes nő.

Szerintem hívd el kávézni, szimplán baráti alapon, aztán majd kiderül, ki mit is akar. Valóban vannak olyan helyek, ahol nem jó, ha kiderül a kapcsolat, pláne főnök beosztott esetében.

tegnap 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el nyugodtan kávézni. Ha összejottok, te válts munkahelyet. Én is így tettem amikor összejottem a férjemmel a munkahelyen. Én másik helyre mentem.
tegnap 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem a fonokod. A felettesed. Nalunk ket paros is van, akik evek ota egyutt vannak, mindket paros egyik fele muszakvezeto, semmi gond nem szarmazott.
tegnap 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!