Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Férfi kolegám miért dícsér...

Férfi kolegám miért dícsér meg folyton? Én is férfi vagyok! Kellemetlen már!

Figyelt kérdés
Nem tudom hová tenni a dícséretét, már kissé kínos nekem, mivel ma azt mondta mikor meglátott hogy hú de jól nézel ki. Még jó hogy senki nem hallotta senki. Néhányszor történt már ez. Nem értem mire mondta, meg én amúgy sem dícsérnék meg más pasit, kizárt. 15 évvel idősebb amúgy, nem meleg, van felesége, de ez a fajta kedvesség nekem sok! Hogy koptassam le?
tegnap 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Attól még nem biztos hogy nem meleg. Lehet titkolja.
tegnap 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Fogj vele kezet.Aztán mond neki,hogy hú de selymes a bőröd..
tegnap 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
A nők is sokszor megdicsérik egymást. Érdekes mert a nőknél ennek nem tulajdonítanak jelentést. Férfiaknál meg egyből lemelegezik. Pedig férfiaknál sem ritka. Engem is dicsértek már meg sokszor. Szerintem ez teljesen ártalmatlan és túl sokat foglalkozol ezzel. De ha megismétlődne és zavar, akkor szólj neki legközelebb, hogy neked ez kellemetlen.
tegnap 16:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3

Olyant hallottam már,hogy egy nő azt monda egy másik nőnek,hogy de jó az illatod..

De férfitől egy másik férfit ilyesmi bókkal illetni;még nem hallottam soha.

tegnap 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Akkor biszex, a kukidat akarja
tegnap 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:

4 es

Nőknél nagyon sokszor hallottam már, hogy egymás ruháját, haját, körmét dicsérik vagy, hogy csinosnak szépnek nevezik egymást.

De olyan is volt, hogy férfi ismerős engem dicsért meg, hogy jóvágású vagyok vagy, hogy jól áll az az ing meg hasonlók. Szerintem semmi fura nincs ebben. Ezek az esetek nem olyanok mikor valaki tényleg akar tőled valamit.

tegnap 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Biszex még lehet. És hát nem mindenki a hűség és az erkölcs mintaképe. Hidd el, vagy a farkadat, vagy a s*gglyukadat akarja.
tegnap 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
48%

Vagy mind2-t

tegnap 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!