Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi az oka hogy az összes...

Mi az oka hogy az összes ételfutár külföldi?

Figyelt kérdés
Régen egy sem volt közöttük, aztán egy kettő, végül meg csak azok vannak.
dec. 9. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem éri meg egyéni vállalkozóként már
dec. 9. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Hát lehet máshol igen, de nálunk egy darab külföldi sincs.

Amúgy gondolom nem kell hozzá nyelvtudás és kész.

dec. 9. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem külföldi az összes ételfutár.
dec. 9. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Eltoroltek a Kata-t, mire szamitottal.
dec. 9. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt a legegyszerűbb végezni, pláne a sok külföldi egyetemistának vagy másodállásban dolgozónak, mert aránylag rugalmas.
dec. 9. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Megszűntették a kata-t, illetve relatívan rugalmas, így külföldi egyetemistáknak lehetőség pénzszerzésre.
dec. 9. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim a belvárosban laknak, én kicsit kijjebb (Bp). Ha náluk vagyok és rendelünk, akkor fixen indiai a futár :D Ha én itthon rendelek, mindig magyar. Amúgy nagyon zavaró, mert nem tudunk elég jól kommunikálni, tudok angolul de azért annyira nem jól, ők meg főleg nem jól. Aztán ha picit eltéveszti az irányt akkor cseszhetem, mert nem tudom neki elmagyarázni, nem érti. Elmegy full másik irányba én meg kiabálok hogy hahooo és mutogatok jobb híján.

Amúgy ez még egy dolog, egy percet találkoztok és valahogy csak megoldjátok a kaja átvételt. Azt bírom, hogy a Hummus bar nevű étteremben meg egyiptomiak dolgoznak, akik nem tudnak magyarul. Most ha bemegy valaki, aki nem tud angolul, az hogy rendel? Miért nincs ott ilyenkor egy magyar felszolgáló is, hogy tolmácsoljon legalább?

dec. 10. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!