Milyen most ètelfutárnak lenni másodállásban?
Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 21:16
2/7 anonim válasza:
Már nem annyira pörög mint a covid alatt. Akkor mindenki agyba-főbe rendelt, ebédet itt nálunk lehetetlen volt időben rendelni, egyszer le is mondták, volt hogy 2 órát késett, de fél óra késés minimum. Egy ideig osztogattak is minden alkalommal kupont érte, így gyakorlatilag láncba rendeltem kedvezményesen, de aztán ezt hamar beszüntették és mellé a szállítási díjat is megemelték, így meg már nem érte meg nekem, inkább elbuszoztam az étteremig. Mostanában megint úgy hozta, hogy kényelmesebb volt rendelni, mindig időben megjött, de azóta szervizdíj is van, jó kis burkolt áremelés amit az ingyenes szállítás mellé is beadnak, így meg már még jobban nem éri meg, szóval megint buszozok.
3/7 anonim válasza:
A futárkodás olyan, mint szobalánykodni vagy konyhai kisegítőnek lenni az osztrákoknál (csináltam, ezért tudom).
Ideiglenesen jó, meg elmegy, de hosszútávon biztosan nem csinálnám, másodállásban meg pláne nem. Minden a pörgésről meg a rohanásról szól.
4/7 A kérdező kommentje:
Ès egy hónapra?
2023. jan. 29. 21:44
5/7 anonim válasza:
Nem éri meg szerintem. KATA másodállásban már nem opció. Más adózási forma meg elvinné a délutánonként megkeresett kis pénzed is vagy még te fizetnél rá. (Köszönjük Vitya.) Szóval vagy teljes állásban tudod csinálni vagy sehogy.
6/7 anonim válasza:
Ebben a hónapban elég szr mert folyton esik vagy csöpög.
7/7 anonim válasza:
Tudomásom szerint, ha ramaty az idő akkor + pénzt kapnak érte.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!